in

MegaProteine te ajută să crești în masa musculară!

Știu că printre cititorii mei sunt și mulți minori, undeva la 15, 16, 17 ani. Pentru ei și nu numai, am o recomandare!

Pachet-Masa-Musculara-Incepatori-3

Eşti tânăr şi vrei să arăţi bine! Poate eşti încă minor şi nu ştii care sunt suplimentele nutritive potrivite pentru cei de vârsta ta. Sau, poate eşti pur şi simplu începător în antrenamentele la sală şi vrei să creşti în masa musculară!

Megaproteine a găsit soluţia ideală: Pachetul de creştere în masă musculară pentru începători!

Pro Complex Gainer conţine: 650 de calorii, puţine zaharuri, 60 g de proteine din 7 surse superioare, inclusiv zer, cazeină şi ou, 85 g de carbohidraţi, vitamine şi minerale: 26. Spre deosebire de produsele obişnuite care sunt încărcate cu zaharuri şi grăsimi, Pro Complex Gainer îşi trage procentajul de calorii din proteină (mai exact din 7 surse de proteină). Pro Complex Gainer are carbohidraţi, fibre dietetice, enzime, vitamine, minerale esenţiale, iar gustul este unul delicios. Calitatea, nu cantitatea este motto-ul Pro Complex Gainer, pentru că Optimum Nutrition înţelege faptul că tu vrei să câştigi în masa musculară, nu să te îngraşi.

Opti Men a câştigat în 2012, ca şi în alţi ani, premiul pentru cel mai bun Supliment de Multivitamine la concursurile prestigioase Supplement Awards, organizate de Bodybuilding.com. Opti-Men este un supliment nutritiv cu vitamine şi minerale esenţiale, aminoacizi liberi, extracte de plante şi enzime digestive. Este un sistem complet de nutrienţi, oferind tot ce este mai bun pentru performanţa masculină. Opti-Men creează o fundaţie solidă pentru sănătate, performanţă şi vitalitate.

Pentru a avea rezultatele dorite îți recomand să încerci produsul cu unul din antrenamentele recomandate de mine!

Pentru întrebări, nelămuriri, doleanțe și altele te aștept cu un comentariu la acest articol sau pe pagina cu întrebări și răspunsuri, pe facebook, twitter, youtube, instagram. Dacă vrei să afli imediat cum scriu ceva, îți recomand să te abonezi fie prin mail, fie prin RSS. Dacă vrei broșura “Mituri despre abdomen”, îți recomand să te înscrii la newsletter pentru a intra în posesia ei GRATUIT! Dacă vrei să mă ai ca antrenor personal, contactează-mă.

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pain and Gain

3 exerciții pentru acasă, pentru fesieri perfecți!