in

MGK VIS POCKET STICK

In urma cu ceva timp am primit în teste câteva pliculețe energizante și am fost rugat să fac un review sincer la ele.

kvis

Ca să îți poți da seama de adevăratele efecte ale produsului, trebuie să îl folosești o perioadă mai lungă. Am primit doar șase plicuri cu astfel de gel, așa că am preferat să fac “supradoză” și să iau 3 într-o zi și trei în altă zi. Cert este că dacă aveam produsul pentru o cură de minim o lună, așa cum au observat și alții:

Produsul în sine este unul ok, de genul gelurilor energizante pe care le poți consuma mai ales în timpul competițiilor. Diferența este că la asta se simte un gust mai bun decât la altele, însă ca și conținut e cam tot acolo. Ce-i drept, la supradoza luată am simțit o ameliorare a stării de oboseală, chiar dacă o parte și-a făcut treaba și Placebo.

Așa că pentru a știi dacă cu adevărat funcționează, ar fi trebuit să îl încerc minim o lună de zile ca să pot sa îi fac un review mai detaliat.

La prima mână e ok, însă trebuie cu adevărat testat…

Tu ai vrea să încerci? Ai încercat?

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

2 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LaRevista.ro: 10 motive pentru care să apelezi la un antrenor personal

Oficial: Tehnician Nutriționist acreditat național și internațional