in

Ne vedem la Wellness Show!

Ca în fiecare an, în această perioadă a anului are loc Wellness Show – cel mai tare și mai mare eveniment legat de fitness/wellness din România.

În perioada 26 – 29 septembrie 2013 vor avea loc la Romexpo (Pavilion C3) expoziții, seminarii, antrenamente – cele mai bune si cele mai noi în materie de fitness-wellness. Vor exista tombole și premii multe.

Pe scurt ce vei găsi:

– seminarii
– expoziții / prezentări
– convenția FIT4U
– intensive workout session

Pentru mai multe detalii accesează site-ul oficial și înscrie-te sau interesează-te de program. Ca în fiecare an, ValentinBosioc.com este partener media, doar că anul acesta e ceva mai mult decât atât.

instructor wellness show - valentin bosioc

Anul acesta te aștept la Intensive Workout Session pentru un antrenament excepțional. Doritorii pot participa gratuit la F.B.I. – Full Body Ignition! Așadar, fără prea multe adăugiri, vă aștept vineri, 27.09.2013 de la ora 17.00 in pavilionul C3 de la Romexpo pentru o sesiune intensivă de antrenament, în cadrul Wellness Show!

wellnessshow

Ne vedem acolo, DA?!

Pentru întrebări, nelămuriri, doleanțe și altele te aștept cu un comentariu la acest articol sau pe pagina cu întrebări și răspunsuri, pe facebook, twitter, youtube, instagram. Dacă vrei să afli imediat cum scriu ceva, îți recomand să te abonezi fie prin mail, fie prin RSS. Dacă vrei broșura “Mituri despre abdomen”, îți recomand să te înscrii la newsletter pentru a intra în posesia ei GRATUIT! Dacă vrei să mă ai ca antrenor personal, contactează-mă.

Toate bune, spor(t) în toate!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Cătina albă și sucul din cătină

Ne vedem la Body Mind Spirit Festival