in

No Arms, No Legs, No Worries!

Stop bitchin’ about your lifes!

Nu o mai ardeti gen nu am aia, nu am aialalta, viata mea e de cacat… Priviti video de mai jos si poate va schimbati parerea ;).


Mai multe AICI, via Alle.

Nu-i asa ca incepeti sa va iubiti viata asa cum e ea?

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

5 Comments

Leave a Reply
  • True, dar chiar si asa…mereu ne plangem, mereu suntm cu nori cenusii deasupra capului, mereu avem probleme, mereu…mereu..mereu..

   Plus ca tara asta a mers dintotdeauna prost si merge inspre mai prost. Nu ne-am nascut in locul potrivit, asta e… asta avem cu asta defilam. Tre’ sa incercam macar sa fim pozitivi.

   Probleme avem mereu, dar ar trebui sa le ducem cu capu’ sus sa nu ne mai plangem atat. Cel putin eu m-am hotarat de la o vreme incoace sa iau toate in piept si sa le duc cu pieptu’ inainte.

   Daca plang mereu nu rezolv nimic si era si un documentar, imi scapa numele acum, dar o sa public curand ceva legat de el … era pe sistemu ca daca plangi si ai necazuti si cacaturi atragi tot necazuri si cacaturi…daca iei partea plina a paharului, lucrurile se vor schimba.

   Unii vad partea plina a paharului, altii o vad pe cea goala, eu nu vad cine dracu imi tot bea din bere :)) – pe sistemul ala. Think ZEN! :D

 1. Eu sunt pozitiva si ok de ceva vreme. Mai bine zis de cand l-am cunoscut pe Marian. Soarele straluceste, iubirea ma imbratiseaza si stiu ca pot strabate si munti. Recunosc insa ca ultimele zile m-au speriat cumplit. :| Cu toate acestea m-a miscat rau de tot acest clip. In fata unor asemenea oameni, asemenea forte ale naturii nu pot decat sa ma inclin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Se uita bloggerii la seriale?

#PaintBULE – impresii la cald!