in

Nu contează cum. Nu contează unde. MIȘCĂ-TE!

Am fost invitat de fetele de la BeautyMaker.ro să vorbesc puțin despre cât de importantă este mișcarea pentru sănătate și pentru frumusețe. Trebuia să fie un articol scurt, dar cine se poate abține atunci când e vorba de wellness?

MIȘCĂ-TE!

Să stăm puțin de vorbă despre sănătatea ta… Știm că o minte sănătoasă într-un corp sănătos e destul de greu de obținut în zilele noastre. Cred că e clar de la început că alimentația sănătoasă și echilibrată, împreună cu sportul făcut într-un mod inteligent și ambele combinate cu odihna suficientă pot duce la deja celebra vorbă MENS SANA IN CORPORE SANO.

Atunci când vine vorba de mișcare, omul secolului nostru se confruntă de cele mai multe ori cu probleme ca lipsa timpului sau lipsa banilor. Cu toate astea, tot mai multa lume se îndreaptă spre zona wellness. Fie ca e vorba de bărbați, fie că e vorba de femei, fie că vorbim despre tineri sau bătrâni, adulți, copii sau adolescenți, scopul comun al tuturor pare să fie starea de bine.

Citește întregul articol pe BeautyMaker.ro

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 metode de a te antrena fără echipament

Cu fitnessul NECENZURAT