in

O poza cu multe like-uri

Aseara am postat pe facebook o poza cu doua bilete CFR. Pana aici nimic iesit din comun. Poza a adunat 60 de LIKE-uri si 20 de comentarii. Acum devine putin iesit din comun, pentru o poza cu bilete CFR.

Ideea e urmatoarea: eu mi-am luat in data de 12 bilet pentru un tren spre Resita: vagon 11, clasa a2a, loc 66. EA si-a luat in data de 18 bilet pentru un tren spre Resita: vagon 11, clasa a2a, loc 66. Care erau sansele? Nu a cerut nimeni ceva concret, nu am specificat sa ne dea acelasi loc in date diferite :)).

Si totusi:

LIKE?!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

5 Comments

Leave a Reply
  1. He, EA reprezinta ceva special in viata ta :) soarta v-a jucat o festa frumoasa :) daca stiai de cand erai tu in tren de asta, ii puteai lasa un mesaj frumos pe acolo :P

  2. Foarte mari.

    Locurile rezervate transportului de la o statie catre alta sunt aceleasi pentru un tren. In general sunt destinate / rezervate un compartiment sau mai multe, un vagon sau mai multe. Pentru acest caz, vagonul catre Resita se pare ca este vagonul 11. Computerul ia intotdeauna aceeasi ordine in emiterea biletelor si asa cum imi explica odata o doamna de la bilete, locurile se dau incepand cu compartimentele din mijloc, locurile 50/60…… e chiar mare probabilitatea.

    Oricum ar fi, drum bun.

  3. Crezi ca esti singurul? Din Bucuresti la Satu Mare am fost 3 persoane pe acelasi loc, stai cumva si mai ales era vorba de 700km si trenul plin. Ce puteam sa facem? Stateam cum puteam pentru ca domnii conductori nu ne-au lasat in clasa 1 desi era aproape gol acolo. Interesant nu? Ce puteam sa facem? Nimic. Asta e. Cfr e la pamant si daca asa continua nu va rezista mai mult de 2 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Voturile mele pentru Calendarul #SuperFete

MusicExpertCompany: locul unde lucrez cu placere!