in

Obiceiuri Sanatoase

S-au pus fetele noastre mioritice sa scrie despre #obiceiurisanatoase. Si fiecare dintre ele isi promit obiceiuri care mai de care mai sanatoase si fiecare dintre ele se lauda cu obiceiurile sanatoase pe care le detin deja. Unele mai mult, unele mai putin.

Sunt convins 100% ca e o campanie la ceva produs de health. Un iaurt, o pastila, o maslina sanatoasa :). Dar sincer, nu ma intereseaza si chiar imi place! Imi place sa vad ca se fac campanii si pe partea asta. Astept cu nerabdare sa vad despre ce e vorba.

Pana atunci intru si eu in joc, tocmai pentru ca imi place ideea. Asadar pe langa clasicele obiceiuri sanatoase care tin de ingrijirea/igiena personala, pot spune ca m-am lasat de fumat in urma cu ceva vreme (da, eu promoter al sportului si sanatatii eram un fumator nenorocit :D ), nu ma mai uit la TV de cativa ani buni si singurul meu obicei sanatos este SPORTUL (dupa cum se vede si se stie) – practicat corect si cu cap :-).

Tu ce obiceiuri sanatoase ai?
sursa foto.

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

2 Comments

Leave a Reply
  1. 1. Sport de 3 ori pe saptamana. Indiferent ce sport, conteaza sa fie miscare: sala, baschet, dansuri, alergat;
    2. Profit de conferinte, trainiguri si cursuri pe domeniile care ma pasioneaza sa invat mereu ceva nou;
    3. Citesc atat beletristica cat si business;
    4. Ma intalnesc cu un grup de amici cel putin odata pe saptamana;

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ce trebuie sa stie un incepator in sala de forta

Bucharest International Marathon: record personal