in

On vacation

După o mult prea lungă perioadă de trezit la 7, plecat la 8 de acasă și ajuns înapoi acasă la 23.30…După o prea lungă perioadă de muncit de luni până sâmbătă…După o prea lungă perioadă de timp pentru alții și mult prea puțin timp pentru mine și ai mei…După multă pasiune și muncă…După sute de oameni ajutați în mod direct sau indirect…După multe evenimente reușite…După multe vieți transformate…

După toate astea a venit momentul să îmi iau o vacanță, să îmi ofer mie și celor dragi mai mult timp…

vacanta

Așadar, o bună parte din luna august voi fi în vacanță, voi fi mult mai puțin activ, voi avea grijă să îmi reîncarc bateriile înconjurat de oameni dragi, departe de agitația cotidiană.

Vă doresc tututor un sfârșit de vară excelent, să fie exact așa cum vă doriți voi să fie. Să aveți parte de sănătate, mișcare făcută cu cap și alimentație echilibrată!

Ne revedem/reauzim/recititm în septembrie cand intrăm cu forțe noi în toamnă, când ne vom pregăti pentru un nou val de antrenamente și diete sănătoase. Nu trebuie doar vara să fim în formă, nu trebuie doar vara să arătam bine. Fitness/wellness trebuie să fie o stare de fapt, trebuie să ne simțim și să fim zilnic sănătoși și în formă.

Până data viitoare vă aștept în continuare:

– http://valentinbosioc.com/
– http://twitter.com/valentinbosioc
– http://youtube.com/mrvalentinbosioc
– http://facebook.com/valentin.bosioc
– http://facebook.com/bosioc.valentin
– http://instagram.com/valentinbosioc
– http://www.linkedin.com/in/valentinbosioc

Toate bune, spor(t) în toate!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

5 Comments

Leave a Reply
  1. Vacanta placuta!!! Am doar o intrebare , am deja 2 luni decand fac sala si as vrea putin sa ma mai ingras ( am 75 kg si inaltimea 183 si par cam slab) ce as putea sa manan sa ma ingras sau nu mai trebuie ??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Am nevoie de un mic ajutor

13 sfaturi pentru a te bucura de o sănătate excelentă