in ,

Prima demonstrație FBI (Full Body Ignition) @ Fit&Fun

Ieri a avut loc o actiune misto a celor de la Clubul de Miscare Pentru Sanatate. S-a numit Fit&Fun 2in1 si a fost dedicata atat celor deloc initiati in ale miscarii, cat si celor activi.

Totul s-a desfasurat in Parc Izvor din Bucuresti si oricine a fost dornic de miscare a fost primit. La ora 3 s-a desfasurat un antrenament pentru incepatori, unul destul de prietenos, iar la ora 4 s-a dezlantuit iadul pe Pamant! Eu am sustinut o prima demonstratie cu noul concept de antrenament FBI (Full Body Ignition). Ma rog, a fost o versiune putin mai calma a antrenamentului, dar chiar si asa a ars!!!

FBI warriors

Le multumesc tuturor participantilor si in speranta ca vom mai avea si alte ocazii, le dau intalnire la un nou antrenament, mai intens si tot cu ardere interna :).

Va las cu o mostra video din FBI si cu un album foto pe care il gasiti pe pagina de facebook.

Toate bune, spor(t) in toate!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

3 Comments

Leave a Reply
  1. Poate poti sa faci si tu un montaj cu exercitiile pe care sa le faci in prima luna, explicate bine.. te rog mult. oricum RESPECT pentru ceea ce faci ;)

    • Pai antrenamentul e personalizat pentru fiecare individ in parte, de asta da si efecte, de asta are rezultate excelente. Nu am cum sa fac ce imi ceri :)

  2. seamana ( ca sa nu zic identic) cu programul lui Shaun T: Insanity. da rezultate super bune..dar trebuie facut 2 luni cu o frecventa de 6 ori pe saptamana. Odata cu programul e si planul cum se face, ce se face in fiecare zi..etc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Antrenorii de ocazie din sali: pro sau contra?

Sportisima.ro – magazin online sportiv