in ,

PROVOCARE!

Cum bine scrie in titlu, am o provocare pentru tine! Nu as vrea sa numesc acest articol concurs, dar poate intra foarte bine la categoria concurs.

sport

Sa iti spun despre ce e vorba…

Daca iti place sa scrii despre wellness in general, daca iti place sa dai sfaturi, daca ai avut anumite experiente sportive sau nutritionale si vrei sa le impartasesti cu restul lumii, daca esti pasionat(a) de tot ce inseamna wellness, iti dau sansa sa te afirmi :).

Mai exact: trimite-mi pe e-mail un articol bine documentat si frumos aranjat despre ce vrei tu, dar sa fie pe nisa mea, pe wellness. Poate fi un antrenament, poate fi o reteta sanatoasa, poate fi un sfat, poate fi orice consideri tu ca merita sa intre aici pe blog. Poate fi insotit de foto/video personale sau imprumutate de pe wWw, cu citarea sursei. Cei care ma citesc imi cunosc deja stilul si nisa, deci pe cat posibil sa ne incadram acolo.

Ce castigi? Simplu:

– publicarea articolului aici, cu link spre blogul tau sau spre facebookul tau.
– un banner de 125×125 in sidebar timp de o luna, cu link spre blogul tau/facebookul tau.
– articolul scris de tine va fi vazut de multa lume (~ 1300 de unici/zi, peste 10500 de fani pe facebook, peste 3000 de urmaritori pe twitter).
– cartea “Calea spre un abdomen perfect” – editia 2013.

ATENTIE! Vreau articole scrise corect gramatical, bine documentate si nisate pe WELLNESS. Vreau citarea sursei de inspiratie acolo unde e cazul si vreau citarea sursei foto/video acolo unde e cazul. Toata povestea tine (momentan) o luna, adica pana in 13.03.2013. Pe viitor, daca va iesi ceva frumos, vom face sectiune speciala.

Acestea fiind spuse, spor(t) la treaba!

sursa foto.

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

5 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Antrenament shotokan

Antrenament rapid, de interior