in

Puma Creative Factory: Love Thy Planet

Cand eram tanar copil imi placea sa mazgalesc peretii din cartier cu tentative de graffiti. Pe urma mi-am facut stencil din carton si mi-am personalizat bluzele si tricourile cu diferite numere si insemne. Foloseam fie sprayuri metalizate si frumos colorate, fie vopsele clasice si pensule.

Ieri la Puma Creative Factory am putut sa imi aduc aminte de vremurile din copilarie. Ni s-au pus la dispozitie toate ustensilele necesare pentru a ne personaliza tricourile si gentile :). Ideea a fost simpla: am avut sprayuri, pensule, trafalete si chiar sabloane, plus evident tricouri si gentute Puma. Vopselele folosite au fost Inkodye® (un colorant-vopsea produs de Lumi, colorant ce se activează la lumina naturala a soarelui).

Eu din pacate m-am cam grabit si nu am avut timp suficient sa creez ceva frumos. Asa ca mi-a iesit un ceva abstract ca cel din imagine :)). Insa au fost cateva creatii foarte reusite, o parte din ele puteti vedea la Elena pe blog. Cea mai reusita creatie a castigat 2000 de euro. Cum e asta? Iti personalizezi tricoul asa cum iti place tie si mai castigi si bani :).

Suna bine? Pai ai si tu sansa asta. Puma s-a parteneriat cu Lumi si Wildlife Works sub conceptul “Love Thy Planet” pentru ca iubitorii de produse PUMA sa-si poata puna creativitatea la treaba, folosind acest proces revolutionar de printing pentru tricouri si genti. E foarte misto ideea. Practic iti aranjezi un produs, nu prea vezi ce e acolo, pana nu iesi cu el in lumina soarelui :). Ceva de genul:

Asa… Am zis si de un concurs, nu? Exista un concurs global organizat de Puma (regulament aici). In acest moment doar locuitorii din Romania, Rusia, Africa de Sud si Polonia pot participa la concurs, asa ca avem sanse mari de castig. Daca vom avea un castigator din Romania, PUMA il va premia cum trebuie: in afara tricourilor mentionate pe site, va avea sansa sa-si realizeze o pereche de pantofi personalizati PUMA, plus produse PUMA in valoare de 500 de euro, un premiu in bani in valoare de 2000 de euro si se va vinde in magazine (AFI Palace & zorilestore.ro) o colectie limitata de tricouri printate cu fotografia da castigatoare. Concursul se incheie pe 4 noiembrie.

Suna extrem de bine, asa-i? Si e atat de simplu sa participi… Trebuie doar sa urci poze pe site cu ce iubesti tu la planeta noastra si ce ai vrea sa se conserve in timp.

Ce pot sa zic? Inspiratie maxima si bafta!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

2 Comments

Leave a Reply
    • Hehe mersi! Eu aveam alte planuri mai nebunesti si ma bagam si la concurs daca aveam timp… Umpleam tricoul de vopsea :)). Dar merge si asa :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trei miscari pentru un triceps mare

Tu ce faci din pasiune?