Recomandare: Peanut Butter de la MyProteins.ro

Acum ceva timp am facut o listuta cu un top 5 (al meu) alimente care nu trebuie sa lipseasca din mesele unui sportiv. Printre acele alimente a fost si untul de arahide. Eu am ramas indragostit de untul de arahide bun si original de pe vremea cand locuiam in UK.

Am tot incercat variante de peanut butter de pe la noi si va spun sincer ca nu am reusit sa gasesc niciunul care sa se apropie calitativ cu cel mancat la englezi. Asta pana cand cei de la MyProteins.ro mi-au facut minunata surpriza si mi-au trimis o galetusa cu 1 kg de unt de arahide produs de ei.

Am inceput sa consum de cand l-am primit si sincer sunt foarte multumit de el. Se apropie foarte mult ca si calitate si ca si amintire cu ce am consumat in UK.

Informatii nutritionale:

Continut per 100g:
Energie: 2402kJ
Energie: 579kcal
Proteine: 29.6g
Carbohidrati: 11.6g (dintre care zahar): 5.9g
Grasimi: 46.0g (dintre care saturate): 8.2g
Fibre: 8.5g
Sodium: Trace Polyunsaturates: 14.3g
Monounsaturates: 21.1g

De asemenea contine per 100g:
Vitamin E: 3.8mg (32% RDA)
Magnesium: 180mg (48% RDA)

In curand voi incerca si o reteta cu unt de arahide (bine, nu eu ci fata mea), ca oricum e multicel…

Dar concluzia mea e ca e excelent la gust, se simte ca nu e facut din mizerii. Il recomand cu cea mai mare placere. Nici macar nu e scump.

Ah, ii gasiti si pe facebook pe cei de la MyProteins.ro – au ocazional tot felul de concursuri ;).

3 Comments

Leave a Reply
  1. salut pot sa spun ca untul de arahide se afla si in lista mea de alimente care nu ar trebui sa ii lipseasca oricarui sportiv.eu imi iau untul de arahide de pe omercosuplimente.ro , 1kg costa 50 de lei si este fabricat in uk.pot sa zic ca il iau de 2 ani si sunt f multumit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *