Recomandări suplimente: MyProtein

Salutare! Primesc zilnic sute de întrebări legate de suplimentele de la MyProtein. Dacă sunt bune, dacă le recomand, de ce le recomand, ce suplimente consum, dacă eu consum, ce suplimente să consume fetele, ce suplimente să consume băieții și așa mai departe.

Am zis întotdeauna și repet: suplimentele nu fac minuni! Am fost, sunt și voi fi sincer! Suplimentele ajută, însă nu trebuie să te aștepți la minuni. Ideea e simplă: recomand suplimente nutritive numai atunci când sunt cu adevărat necesare, nu trebuie să înlocuiască mâncarea adevărată, însă atunci când te hotărăști să începi să consumi suplimente alimentare, asigură-te că folosești unele de cea mai bună calitate!

Din păcate piața e plină de porcării frumos colorate și fain ambalate, însă de o calitate îndoielnică! Cine mă cunoaște, știe că de atâția ani sunt în industrie și nu m-am ferit să spun lucrurilor pe nume, și niciodată nu mi-am asociat imaginea cu produse/branduri în care nu cred!

Eu fac sport de foarte mulți ani, am fost, sunt și voi rămâne natural 100%. De când am început să particip la competiții am început să consum suplimente de cea mai bună calitate. Am ales MyProtein pentru că raportul calitate/preț este excelent!

bannermyprotein

E foarte important să alegi suplimentele potrivite pentru tine și obiectivul tău. De foarte multe ori ofer sfaturi gratuite despre nutriție, implicit suplimentele necesare.

Vreau în primul rând să precizez suplimentele pe care le consum eu în prezent, apoi voi face o recomandare de suplimente de bază și pentru fete și pentru băieți, suplimente pe care le poți consuma indiferent de obiectivele pe care le ai.

 

 

Așadar, în momentul de față suplimentele mele sunt:

IMPACT WHEY PROTEIN – Este în prezent proteina numărul 1 în Europa. La MyProtein pe site o poți găsi în diverse arome, eu am ales întotdeauna varianta fără arome, pentru că o pot folosi la aproape orice, o pot mixa cu diferite produse, iaurturi, fructe, o pot folosi la clătite… u know :).

 

Alpha men – aici nu e mare lucru de adăugat, complex de vitamine și minerale. Nu cred că are sens să mai discutăm despre importanța vitaminelor și mineralelor. Le poți achiziționa și tu.

 

Creatină Monohidrată – Despre importanța creatinei și despre cât de mult ajută am vorbit în nenumărate rânduri. Te rog să cauți pe acest blog și vei găsi extrem de multe informații. Poți achiziționa și tu creatină de la MyProtein.

 

Astea sunt suplimentele pe care le consum în acest moment, pentru obiectivele mele. Sigur, în funcție de obiective le schimb, dar mereu iau de la MyProtein.

 

În rândurile de mai jos voi recomanda câteva suplimente de bază atât pentru fete cât și pentru băieți. Dacă însă vrei ceva mai personalizat în funcție de obiectivele tale, te rog să mă contactezi și în funcție de timpul pe care îl am la dispoziție îți voi recomanda ce ai nevoie.

 

Atenție! Am spus suplimente de bază, în sensul că indiferent de obiectivul pe care îl ai, acestea te pot ajuta. Însă repet, dacă vrei ceva personalizat dă-mi un semn și dacă am timp, rezolvăm!

De menționat mai e și faptul că trebuie să urmărești cu atenție site-ul MyProtein România, au mereu oferte frumoase și multe reduceri. De obicei le anunț și eu pe pagina de facebook, așa că recomand să mă urmărești acolo ;).

3 Comments

Leave a Reply
  1. Te salut,Valentin! Am si eu o intrebare scurta si concisa.Am citit articolul acesta despre suplimente si am vazut implicit ce suplimente de baza recomanzi pentru baieti.Intrebarea este,pentru mine(18 ani,1.83,67 kg)dupa doar 2 luni de sala ar fi potrivite doar acestea de baza in cazul in care scopul meu este sa’mi cresc masa musculara?Sau ar trebui sa achizitionez(si) altceva?(de precizat este ca nu am luat niciun fel de supliment pana in prezent).Multumesc,si astept un raspuns din partea ta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *