in

S-a mai dus una…

O vara caci despre ea vorbesc… Multi s-au plans de ea, multi au urat-o, multi au iubit-o, dar toti au respectat-o si toti ii vor simti lipsa in curand.

A fost o vara minunata, cele 35 + grade au facut exact ce-am vrut, am reusit sa ajung si la mare, as fi vrut sa ajung si in alte locuri, nu s-a putut, asta e…

Au mai ramas multe de facut, nu am reusit acum, dar exista intotdeauna vara viitoare. Chiar daca sunt nascut in miezul iernii, pentru mine vara a fost, este si va fi cel mai frumos anotimp cu cele mai calde si placute amintiri. Vine toamna, o perioada poate placuta si plina de emotii pentru scoleri – din pacate nu mai sunt nici macar student de cativa ani buni ca sa ma pot bucura de toamna… Urmeaza iarna cu sarbatorile ei si cea mai lunga noapte din an (plus ziua mea de nastere)… vine apoi primavara cand toata lumea se indragosteste de toata lumea… si…. VARA!

Stiu ca asa e natura omeneasca: vara ne plangem de prea mare caldura, iarna plangem dupa acea mare caldura. Mie mi-a placut canicula si o iubesc in continuare…. VARA RAMANE PENTRU MINE CEL MAI TARE ANOTIMP CU CELE MAI CALDE SI PLACUTE AMINTIRI.

Asa ca…


Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

One Comment

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Cele mai tari 15 minute din Entourage

One hot girl band