in

S-a terminat si cu #Roblogfest2011

Trecand peste spamul din titlu, voiam sa spun ca am votat si anul acesta. Las mai jos printscreen-uri cu voturile mele si le explic pe fiecare. Am avut si o discutie cu Dragos, care daca voi fi prezent la eveniment se va continua face-to-face, dar asta e o alta poveste. Anul trecut am prezis castigatorul cu mult timp inainte :).

Asadar, mai jos voturile mele cu explicatii:

– blog colectiv: TvDeCe. Pentru ca imi sunt tare simpatici ei doi.
– blog sub 18 ani: nu am votat si nu cred ca votez. De ce? Pentru ca nu stiu pe cine sa aleg din cei doi fotografi pe care ii confund mereu (A Dima & A Dragos).
– blog de muzica: FolkBlog. Pentru ca i-am promis lu’ Make ca in cazul in care ramane in concurs il votez numa’ de-al dreacu’ :)). Sunt un dobitoc aahahaha. L.E.: Am votat cu BSS. Poza mai jos.


– Blog culinar: Teo’s Kitchen. Pentru ca anul trecut am votat eBucataria si pentru ca d’aia!
– Blog de filme: Bimus. Mai intrebi de ce?
– Blog de sport: nu am votat si nu votez. De ciuda ca mi-a fost scos blogul de acolo desi am articole sportive, am o pagina special creata pentru sfaturi, care chiar functioneaza. Uite d’aia!

– Blog travel: Blogdeturism. Pentru ca Corina.
– Blog de fashion: AloModa. Pentru ca DaDa :)
– Blog auto & moto: Mester. Mircea Mester. D’aia!

– Cel mai poPULAr blog: Yo. De narcisist!

P.S. Daca totusi vrei sa ma votezi, o poti face cu un click pe bannerul ala mare de sus din header. Multam!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

14 Comments

Leave a Reply
    • Cu placere. Oricum voi erati alegerea mea numarul unu. Dar in prostia mea am vrut sa ii fac in ciuda lu’ Make si mi-am facut singur. Am confundat blogurile :))

  1. Cred ca ar fi bine sa arunci un vot si la categoria blog sub 18 ani. Nu conteaza ca-i pentru Dragos, pentru Alex, sau pentru altcineva, cert este ca ai votat. Poate cel pe care-l votezi nu intra finala din cauza unui singur vot, sau poate nu castiga un premiu din cauza votului respectiv.

    Si-asa sunt doar 33 de participanti, daca nici din aia nu poti sa alegi, nu stiu ce faceai la cel mai popular blog daca nu te inscriai tu :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sluga la doi stapani – inceput de primavara minunat la Teatrul Masca

Vinerea Sportiva (4)