in

Sa facem sa fie bine!

Vinerea aceasta voi fi prezent trup si suflet la Dansez Pentru Tine. In primul rand ca prieten, in al doilea rand ca PR si in al treilea rand ca blogger, deci voi fi acolo ca sustinator. Trecem peste faptul ca am fost si in alte editii, trecem peste orice. De data asta voi fi mai implicat ca niciodata.

Vreau sa spun ca am votat si voi vota in continuare cu echipa formata din Corina, Edy si Bogdan. De ce? Pai in primul rand pentru ca Edy merita sa castige (povestea lui insotita de video o puteti vedea aici). In al doilea rand pentru ca oamenii astia muncesc extrem de mult si chiar au demonstrat ca stiu sa danseze.

Cum ma stiti, eu sunt asa dintr-o bucata si cand am ceva de spus, spun. Sper ca de data aceasta sa se tina cont si de caz si de dans, nu ca in finala Romanii au talent cand s-a votat doar cazul.

Deci sa luam perechile finaliste pe rand:

– Roxana Ionescu si Stefan Rebeja: Danseaza bine, insa spre deosebire de Romanii au talent unde ar trebui sa conteze talentul si mai putin cazul, aici trebuie sa conteze si dansul, dar mai ales cazul. Sincer sa fiu nu am inteles nici acum ce caz special are Stefan. O sa ramana in baletul DPT ii va fi bine :).

– Lavinia Parva si Decebal Negoita: Au fost salvati pana acum de cazul lui Decebal. Copilul lui sufera de sindromul Down. Oricat de rau ne-ar parea si oricat de impresionati am fi, trebuie sa fim realisti si sa ne dam seama ca acea boala nu se poate trata. Sunt convins ca pana acum au fost salvati de atatea ori pentru ca acel copil a impresionat masele, toti am fost impresionati, dar fiind vorba de finala, trebuie sa incercam sa fim lucizi si realisti, trebuie ca macar acum sa dam premiul celor care au nevoie si mai ales celor care chiar pot realiza ceva vizibil si realizabil cu acei bani…

Corina Bud si Eduard Vasile: Muncesc foarte mult (va spun pentru ca vorbesc mereu cu Corina – care si-a pus propriul copil pe locul 2 pentru acest caz), au devenit foarte buni. Edy merita sa castige, deoarece cu acei bani chiar ar reusi sa faca ceva vizibil si realist, ar reusi sa isi ajute familia. Este un caz rezolvabil…

Eu voi fi prezent la finala in public si ii voi sustine cu toata fiinta mea. Daca vrei sa sustii si tu echipa formata din Corina, Edy & Bogdan, trebuie doar sa dai un sms (sau mai multe) la 1322 cu textul “CORINA” sau sa apelezi (de cate ori vrei tu) numarul 0900.760.413

GO FOR IT! THERE’S NO TIME FOR SLEEPING, IT’S TIME FOR THE FINAL DANCE!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

8 Comments

Leave a Reply
  1. De acord cu tine!!!
    Chiar ar fi nedrept daca nu ar castiga ei. Sunt niste oameni minunati si formeaza o echipa geniala!!
    Corina, Edy si Bogdan, BAFTAA!!!

  2. si eu as vrea ca edi si corina sa castige!sunt cei mai buni, iar edi are chiar are un suflet bun.vroiam sa te intreb: cum se ajunge in platou ca public?mi-as dori tare mult sa pot fi si eu prezenta in marea finala.

  3. Şi eu tot pe Corina şi Edy îi susţin. Este foarte talentat Edy, şi cum bine ai spus şi tu mai sus cazul lui chiar este unul rezolvabil, spre deosebire de cel al lui Decebal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Am aparut la B1 TV

Exercitii pentru piept: Fluturari cu gantere din culcat (plan orizontal)