in

Sa mai fim si seriosi. Magda are nevoie de noi!

Toata lumea stie povestea #draduta, cu totii am vazut ca internetul poate salva vieti. Cazul lui Daniel este foarte cunoscut, multa lume buna s-a implicat a fost ajutat, printre care si oamenii din Timisoara, orasul meu de suflet :) (nu e cazul sa incep sa nominalizez pe nimeni, se cunosc ei si se stiu ;) ). Felicitari pentru tot, iar tie Daniel insanatosire grabnica si viata lunga si fericita!

Ca si el, sunt multi in tara noastra, tara care este mai praf pe zi ce trece. Povestea unora dintre ei se face auzita prin intermediul internetului… la fel este si povestea Magdei, care din 2007 pana in ziua de azi s-a luptat cu boala si a castigat fiecare batalie, a primit mereu sperante la viata. Maine insa este o zi esentaiala pentru ea. Are nevoie doar de o semnatura obosita pe un cacat de act, act care pentru ea e vital. Click AICI ca sa intelegi despre ce vorbesc.

De aceasta data Magda are nevoie de ajutorul nostru si nici macar nu e vorba de bani. Poti ajuta chiar TU, insa e esential sa ajuti MAINE, nu mai tarziu.

Joi, 4 martie, vom trimite cu totii cate o scrisoare de sprijin, prin care solicitam Casei de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti, semnatura de care are nevoie Magda, ca sa traiasca! Mirela va merge personal sa depuna plicul ei si al prietenilor din jur. Are nevoie de sprijinul nostru. Daca nu putem personal, gasim pe cineva, sau un curier care sa ajunga acolo intre orele 13 si 14, cand ea va sta in fata CASMB (str. Branduselor, nr.2-4, vizavi de intrarea principala Mall Vitan) sa adune toate scrisorile care vin de la voi… Puteti trimite si fax la CASMB(314.27.57) dar si prin e mail mirela.rus[at]gmail. daca sunteti mai departe. Le va printa ea!
Dati un copy- paste, aranjati in pagina, personalizati cu datele si semnatura voastra, printati, puneti intr un plic si ne vedem in fata CASMB. Putem rupe o ora din viata noastra cat sa facem impreuna cu colegii de birou, prietenii, cunoscutii, cate o scrisoare care sa ajunga la Mirela… Pentru Magda! Pentru ca nimeni nu are drept de viata si de moarte! Pentru ca, macar atata lucru putem, fiecare dintre noi!

SCRISOARE DE SPRIJIN
Catre: Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti, In atentia: Dl. Bogdan Stefan, Presedinte- Director General

Stimate Domnule Presedinte – Director General,
In calitatea mea de contribuabil la bugetul asigurarilor de sanatate, va solicit sa acordati atentia cuvenita si sa dispuneti solutionarea de urgenta a adresei nr. 6625/02.03.2010, inregistrate la CASMB in numele d-rei CIOBANU MAGDALENA GABRIELA.
Este vorba de solicitarea prelungirii de urgenta a valabilitatii formularului E112, valabil de la 17.04.2009 la 16.10.2009 inclusiv, emis in data de 06.04.2009 de către CASMB.
Consider ca refuzul CASMB de prelungire a formularului 112 – conform adresei nr. 27952/23.10.2009 – a insemnat o incalcare a dreptului la sanatate a unui cetatean european si va rog sa luati masuri pentru remedierea de urgenta a acestei situatii.
Va asigur de toata stima si consideratia mea,

04.03.2010
Nume si prenume:
CNP:

Eu ma bag, tu ce mai astepti?

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

3 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Un banc – protagonistii: 3 caini

Deci inca se poate! Speranta moare mereu ultima.