in

Se apropie Wellness Show

La inceputul anului v-am anuntat ca sunt partener media la Wellness Show 2012. Intre timp evenimentul a fost relocat si si-a schimbat data

Dar iata ca perioada se apropie si avem conform celor de la Eurexpo (organizatori): Wellness Show, cel mai mare targ de fitness, spa, frumusete si ingrijire corporala din Romania te asteapta in perioada 15-18 NOIEMBRIE, la ROMEXPO!

Evenimentul aduce in prim-plan super aparate si gadgeturi (profesionale si home use) de ultim moment care garanteaza eficienta in antrenament, echipamente SPA si wellness de prima clasa (piscine, jacuzzi, saune traditionale, saune finlandeze, bai turcesti etc), cele mai importante centre de fitness si wellness, imbracaminte adecvata pentru antrenamente, noi metode de infrumusetare, suplimente nutritive, iar lista poate continua.

Expozantii ofera solutii noi si interesante pentru utilarea salilor de sport, dar si a locuintelor personale. Specialistii in fitness se vor intrece in oferte senzationale (aparate sau produse nou intrate pe piata sau deja de succes), pe care le vor prezenta in Conference Area, un spatiu special creat pentru sustinerea de prezentari in fata unui public interesat de achizitie.

Editia din 2012 sta sub semnul “profesionistului de cursa lunga”. Vreme de patru zile, vizitatorii se pot antrena gratuit, sub indrumarea expertilor, chiar in incinta spatiului expozitional. Intensive Workout Session (15-16 noiembrie) va fi “preludiul” intens dinaintea Convenţiei FIT4U, o explozie de energie indusa de asii aerobicului autohton.

Wellness Show va cuprinde clase de Let’s Jump, Yogilates, Port de Bras, Interval Training, Power Pump, Zumba Sentao, Kangoo Jumps, Pilates, ISO, Urban Warrior, Hula Hoop & Rebound, Dance Step, Zumba Fitness, Functional Training, Power Pump, Kettlebell Advantage, Zumba, Equinox Dancing, Spinning si Cycling.

Cristian Margarit, promoterul stilului de viata sanatos, vine la Wellness Show pentru a dezvalui publicului vizitator mixul perfect dintre miscare si alimentatie! Seminariile vor avea loc zilnic, iar temele dezbatute sunt de interes pentru oricine isi doreste un trup perfect: Nutritia sanatoasa, Selectia, prepararea si combinarea alimentelor, Dieta pentru slabire si Combaterea celulitei printr-un stil de viata sanatos.

De asemenea, toti cei care ajung la conventie si completeaza talonul de tombola, au sansa de a castiga premii importante constand in aparate si produse wellness.

Mai multe detalii gasiti pe site-ul oficial.

Eu cu siguranta voi di acolo! Cu cine ma mai vad?

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

2 Comments

Leave a Reply

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Adauga un centimetru la brat!

    The Strongest Man in the City – Bucuresti