in , ,

Servicii complete fitness – wellness

Ofer servicii complete de fitness – wellness. Am mai multi parteneri cu care colaborez pe diferite ramuri/sectiuni in domeniul fitness – wellness.

servicii

Dupa cum probabil observi in meniul de sus, exista pagini dedicate pentru mai multe servicii pe care le ofer. Aceleasi servicii se regasesc si in unul din slidurile din sidebar. Pe scurt, cateva vorbe despre fiecare…

1. Antrenor personal – ofer servicii de antrenor personal, disponibile in trei pachete: la domiciliu, in sala sau online. Pentru mai multe detalii acceseaza pagina special creata.

2. Cursuri instructor aerobic-fitness si antrenor personal, acreditate de CNFPA, recunoscute national si international. Detalii despre fiecare curs in parte gasesti in pagina special creata.

3. Ofer la vanzare TRX original. Despre TRX, preturi, modalitati de antrenament si alte detalii, gasesti in pagina special creata.

4. Am pentru tine cartea (momentan doar in varianta electronica) “Calea spre un abdomen perfect“. Cartea este despre slabire sanatoasa, alimentatie, antrenament si altele. Detalii si feedback gasesti in pagina special creata.

5. Ofer consultanta si solutii complete fitness – wellness. Aparate si echipamente profesionale, producatori de top. Consultanta la achizitionarea lor, utilarea salilor de sport, aranjarea spatiului disponibil. Detalii in pagina special creata.

6. Am la vanzare interval timer GYMBOSS original. Pentru detalii despre produs, preturi si modalitati de comanda, consulta pagina special creata.

7. Am pentru tine suplimente nutritive de cea mai buna calitate. Detalii gasesti in pagina special creata.

Bonus: la cerere pot tine seminarii/prezentari/workshopuri despre functional training, nutritie sanatoasa si functional training.

Bonus pe termen scurt: profita de reducerile pentru Conventia Internationala de Fitness

Asadar, ofer servicii complete in tot ceea ce inseamna fitness – wellness.

Toate bune, spor(t) in toate!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

2 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gandaci in conservele de fasole MAXIM’S

Maraton de avanpremiere