in

Smart Choice de la KFC

Stiu ca toata lumea injura mancatul sanatos dar sunt convins ca cel putin o data oricine s-a aruncat cu boticu’ in cateva aripi picante #lamall sau in oricare alta parte. Si stiu ca va lingeti pe degete dupa ce bagati in voi sosul ala de usturoi.

Sunt micile greseli ale vietii pe care toti le-am facut sau le facem la un moment dat. Asa ca sa nu ne mai ascundem dupa degete, am incercat toti KFC. Buun…oamenii au o campanie in derulare: Smart Choice – Indiferent ca alegi SNACK BOX cu doar 7.4 lei sau DUO BUCKET cu 35.30 lei, iesi in avantaj de fiecare data.

Dar chestia e alta. Cineva s-a gandit sa incerce o campanie cu bloggeri mai putin A-Listeri (a explicat cum si de ce) si astfel s-a nascut Smart Choice – pe net (click pe link daca vrei detalii).

Bottom line: ca sa nu o mai dam in povesti si in alte alea…La faza cu OVI m-ati ajutat foarte mult, fata de unii m-am revansat, la unii mai am datorii morale. Articolul respectiv a adunat la un moment dat:

– 60 comentarii
– 120 share/like/recommend pe facebook
– 95 share pe twitter

Si faza e ca nici macar nu asta era scopul acelui articol :). Acum ce rugaminte am eu la voi? Sa dati like/share/RT la articolul asta si mai ales sa:

Faceti click pe poza de mai jos


Apasa banneru’! Apasa-l!!!
Multam!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

13 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trec anii…

O zi din viata unui crocodil