in

Sport Quest: Asociaţia Team Work dă liber la mişcare şi concurs!

Vreau să aduc în fața voastră un eveniment simpatic: SPORT QUEST.

Sâmbătă, 17 mai 2014, are loc „Sport Quest” în Grădina Botanică „Dimitrie Brândza” a Universităţii din Bucureşti. Organizat de Asociația Team Work cu sprijinul Alpha Bank, evenimentul îşi propune să reunească un număr de aproximativ 100 de participanţi, ce vor porni într-o aventură care va combina spiritul de echipă cu mişcarea în aer liber.

Proiectul este la prima ediţie dintr-o serie de 3 ediţii anuale (mai, octombrie şi noiembrie) şi își propune să reunească un număr de peste 300 de participanţi pe parcursul anului 2014.

Afis Sport Quest-Team Work 2014

Primul eveniment „Sport Quest” se va desfășura între orele 12:00 şi 14:00 în Grădina Botanică „Dimitrie Brândza”, sub îndrumarea voluntarilor Team Work. Participarea se face pe bază de înscrieri, în perioada 5-15 mai 2014, pe blog-ul Team Work.

Sport Quest” este un proiect axat pe promovarea mişcării în aer liber prin sporturi de echipă. Timp de 2 ore participanţii vor lucra alături de coechipieri, în competiţie cu celelalte echipe, pentru a trece cu succes prin diverse probe sportive și a afla indiciul care îi va conduce la etapa următoare. Traseul pe care îl vor parcurge este alcătuit din 7 puncte. La fiecare punct participanţii vor fi întâmpinaţi de voluntarii Team Work şi vor parcurge o serie de probe sportive în urma cărora vor primi indicii către punctele următoare. Câştigătoare va fi echipa care va ajunge prima la punctul de Finish, după ce a rezolvat corect toate probele. Concurenţii vor avea parte de multă distracţie, o porţie de mişcare în aer liber, dar şi de premii surpriză.

Ce zici, te bagi?

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sfaturi wellness de Paște

Școala zidarilor Holcim