in

Sportisima.ro – magazin online sportiv

Recent s-a lansat Sportisima.ro, un magazin online sportiv. Aici gasesti benzi alergare, biciclete fitness, aparate multifunctionale si multe alte accesorii fitness/wellness.

sportisima_logo_

Vei intreba, probabil ce are deosebit Sportisima.ro fata de celelalte magazine online de pe aceasta nisa. Pai iti spun eu: echipa din spatele site-ului este una profesionista cu o vasta experienta in domeniul ecommerce (peste 5 ani experienta), cu numeroase premii castigate cand vine vorba despre magazine online.

Gasesti pe site tot ce inseamna accesoriu sportiv, de la biciclete, la benzi de alergare, aparate multifunctionale, si echipamente. Eu m-am uitat acolo si am vazut ca si din punct de vedere al pretului sunt foarte ok, competitivi cu alte magazine online ;).

Te invit sa arunci un ochean pe site si daca vezi ceva ce iti place, lasa-mi un comentariu si vei primi un voucher de reducere 5%. Atentie! Voucherele sunt valabile pana la finalul lunii.

Te bagi?

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

3 Comments

Leave a Reply
  1. Am vazut ca au preturi foarte bune la kettlebell si nu au costul de transport pe greutate, este adevarat?
    Ca eu mi-am mai comandat de undeva si a trebuit sa ma duc sa le ridic singur pentru ca transportul le ridica pretul semnificativ.

  2. Salut,

    Livrarea produselor se face prin Fan Courier si costa 19 lei oriunde pe teritoriul Romaniei.

    Mai mult, comenzile de peste 500 Ron beneficiaza de transport gratuit.

    Mult succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prima demonstrație FBI (Full Body Ignition) @ Fit&Fun

FBI (Full Body Ignition) group workout