in

Sunt activ și îi inspir pe alții!

Aflu de la Elena despre concursul organizat de Rexona și jurizat de Tomi Coconea (un atlet desăvârșit pe care am avut ocazia să îl întâlnesc) și Dani (reșițeanul simpatic cu care m-am intersectat în nenumărate rânduri).

Și mi-am zis…De ce să nu încerc și eu? Am înscris conceptul creat de mine FBI-Full Body Ignition, în speranța că deși nu sunt mulți bănuții ăia, cu creativitatea mea și ideile mele sunt convins că voi duce FBI la un alt nivel, chiar dacă ideal ar fi să găsesc un spațiu unde să organizez astfel de sesiuni… Momentan merg cu el din sală în sală și îl folosesc mai mult la antrenamentele personale decât la cele de grup. Dar cine știe…Nu am avut loc în pagina proiectului să motivez alegerea mea și să spun de ce ar fi frumos să duc la un alt nivel acest concept… Răspund cu plăcere dacă voi fi întrebat.

Așa că m-am înscris și o să vă rog să mă votați începând cu data de 21 noiembrie.

Link aici: http://rexona.ro/idei-puse-in-miscare/479c0

Toate bune, spor(t) în toate!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

2 Comments

Leave a Reply

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Putina pliometrie

    Sunt eu blogger?