in

Sunt un sportiv chiar si After Hours

Ma, de sportiv ma stiti ca sunt. Le am cu sportul, am pagina special creata cu intrebari si raspunsuri legate de sportul pe care il practic eu in general, am “emisiune” saptamanala pe Trilulilu (sper ca v-ati abonat la canalul ala, da?)… Si sunt un sportiv in general.

Sigur, in era internetului, in era vitezei sport nu mai inseamna de mult doar fotbal, tenis, gimnastica sau alte sporturi clasice cu care ne-am obisnuit. In 2011 avem sport cu haltere, dar si cu halbere, sport poate fi si dartsul profesionist, dar si ping-pongul jucat in parc seara la lumina felinarului, cu un prieten si o bere langa tine. Sport poate fi numita orice provocare amicala care sa te faca sa te simti bine dupa programul de lucru incarcat, seara pe racoare sau chiar in weekend.

Stiu ca majoritatea cititorilor mei sunt niste after-hours athletes, toti facem sporturi gen trasul cu prastia cu pasari (Angry Birds), halbere seara dupa programul de munca si in general cand ne permite timpul, deci toti suntem niste after-hours athletes.

PUMA s-a gandit deja la conceptul asta si sarbatoreste astfel sporturile after-hours, de la cele serioase (biliard, darts, ping pong) pana la cele mai putin serioase, orice mic concurs amical la care poti tine un scor si pe care-l poti juca eventual cu o bere in mana sau langa tine, oricum, alaturi de prieteni si niciodata singur. Si bineinteles, ii sarbatoreste pe protagonistii acestor sporturi, the after-hours athletes, adica pe fiecare din noi atunci cand mai jucam un amical sau tinem un scor.

PUMA Social este o competitie internationala in cadrul careia fiecare tara recruteaza si premiaza Atletii After Hours – campionii jocurilor pana la primele ore ale diminetii, cei care exceleaza la Darts, Ping Pong, Bowling, Foosball sau Biliard.

Daca vreti sa faceti parte din Echipa Nationala A Atletilor After-Hours, trebuie ca pana pe 30 iunie sa postati pe PUMA Facebook filme cu demonstratii in care sa aratati cat de after-hours athletes sunteti.

Eu am primit cu bucurie invitatia Puma de a merge la o competitie-petrecere a celor care sunt after-hours atheltes, o sa merg si o sa demonstrez ca sunt un sportiv si seara tarziu si o sa va arat pe urma cum se pot distra cei care intra in echipa de care v-am povestit.

Asa ca pana revin eu cu povesti si poze, voi mergeti si urcati filmuletul, inscrieti-va! Si nu e vorba doar de petreceri ci si de premii mari, despre care va voi povesti data viitoare ;).

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

One Comment

Leave a Reply

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Pentru Catalin

    Exercitii pentru triceps: Flotari la paralele