Ce suplimente consumă Valentin Bosioc

Salut! M-am gândit să fac repede o recapitulare a suplimentelor pe care le consum în prezent. Vreau să menționez încă de la început, pentru cei care încă nu mă cunosc așa bine sau sunt mai noi pe aici:

– practic sport de la 14 ani, diferite sporturi. Inițial am fost autodidact, ca mai apoi să mă specializez și respecializez prin cursuri și seminarii/webminarii de specialitate. Consider că în această industrie trebuie să fii mereu la curent cu ce mișcă, trebuie să înveți continuu, pentru că ce a fost valabil ieri, nu va mai fi valabil mâine.

 

AFLĂ MAI MULTE DESPRE VALENTIN BOSIOC

 – sunt și voi rămâne natural 100% indiferent de ce bălării vorbesc unii. Până de curând am fost nu doar natural, ci și curat, singurele suplimente folosite constant fiind vitamine și minerale. De curând am început să particip la competiții, să arăt că se poate și natural, cel puțin în liga mică :). Drept dovadă am ieșit în 2015 vicecampion național la culturism clasic și campion Musclemania Paris. (cât de curând voi scrie și un articol despre politica din toate federațiile și despre cum sunt atleții descurajați să mai participe – dar într-un episod viitor).

 

Momentan hai să vedem cum e cu suplimentele…

 

 

Primesc mereu întrebări despre suplimente, dacă le recomand, dacă da, ce suplimente și așa mai departe. În toată învălmășeala de produse de pe piață e foarte greu să alegi ce ai nevoie, mai ales să alegi ceva de calitate. Am spus mereu că nu îmi voi asocia imaginea decât cu produse în care cred, produse pe care le-am testat și produse care știu că sunt de calitate.

 

În prezent consum produse de la MyProtein, sunt cel puțin pentru moment, una din cele mai bune alegeri pentru România. Raportul calitate / preț este unul potrivit. Găsești la ei pe site o gamă foarte largă de produse, pentru toate obiectivele și pentru băieți și pentru fete. Tot pe site la ei găsești și îmbrăcăminte și accesorii fitness și au și diverse oferte constant.

 

CONTACTEAZĂ-MĂ DACĂ VREI O RECOMANDARE PERSONALIZATĂ DE SUPLIMENTE, PENTRU OBIECTIVUL TĂU!

Suplimentele mele actuale sunt:

– proteină  de calitate – IMPACT WHEY PROTEIN

– VITAMINE ȘI MINERALE – ALPHA MEN

 

 

impact whey protein alpha men

creatină monohidrată  

creatina monohidrata

 

L-GLUTAMINĂ

CITRULINĂ

ARGININĂ

NUTRI-GREENS

 

Cam astea ar fi în prezent. Cu siguranță se vor modifica, la unele voi renunța, altele vor veni… În funcție de nevoie. Probabil, voi face un update la acest articol, ca să nu mai fiu nevoit să răspund fiecăruia în parte. Într-un articol anterior am recomandat suplimente de bază atât pentru femei cât și pentru bărbați, însă insist să mă contactezi dacă ai nevoie de consultanță specializată și personalizată.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *