in

Sustin participarea echipei Romaniei la Special Olympics, Atena

Ai citit ce scrie pe poza de mai sus? Nu stii despre ce e vorba? Pai in cazul asta citeste cu atentie comunicatul de mai jos si daca ai nelamuriri, ma intrebi la final.

În perioada 25 iunie – 4 iulie o delegație de sportivi Special Olympics va participa la Jocurile Mondiale de Vară Special Olympics de la Atena, Grecia.

Delegația Special Olympics România a plecat luni, 20 iunie, la ora 15,35, de pe Aeroportul Henri Coandă, către Salonic pentru a-si începe marea aventură cu Programul de Host Town, din cadrul jocurilor Mondiale SO 2011! Timp de zece zile, cincizeci de sportivi cu și fără dizabilități intelectuale, împreună cu antrenorii lor, vor participa la competiții de atletism, baschet unificat, bocce, gimnastică artistică și tenis de masă. Competițiile Special Olympics din cadrul Jocurilor Mondiale se vor desfășura în aceleași locații în care s-au desfășurat și Jocurile Olimpice. Componenții lotului Special Olympics România provin din diferite zone ale țării: Târgoviște, Suceava, Bacău, Ilfov și București.

Personalități din lumea sportului, precum Doina Melinte, Andreea Răducan, Otilia Bădescu, Helmuth Duckadam, Carmen Tocală și Cristian Țopescu, susțin participarea echipei Special Olympics România la acest eveniment internațional. Lor li s-au alăturat și alte persoane publice din România ce și-au arătat susținerea față de sportivii Special Olympics: Horia Brenciu, Giulia Anghelescu, Guess Who, Cornel Ilie (VUNK), Cori Grămescu, Mihai Dragomir, Daniel Buzdugan, Eugene Al Pann. Aceștia își vor arăta susținerea donând câte un obiect personal pentru o strângere de fonduri organizată pentru a sprijini participarea delegației României la Jocurile Mondiale de la Atena, precum și activitățile Fundației Special Olympics în România.

În acest sens, până la sfârșitul lunii august se va desfășura o campanie de strângere de fonduri prin vânzarea de bilete la tombola care va avea ca premii obiecte oferite de persoanele publice implicate în campanie. Costul unui bilet de tombolă este 25 lei și poate fi achiziționat de pe site-ul Special Olympics http://www.specialolympics.ro/.

Deci e simplu, cumperi un bilet la tombola respectiva – astfel sustii echipa Romaniei care e acum la Atena si ai sansa sa castigi unul din obiectele personale donate de persoanele publice care sustin campania.


Daca vrei sa aflii mai multe detalii faci un click pe bannerul din dreapta si gasesti tot ce vrei.

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

3 Comments

Leave a Reply

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    VIP la Jamiroquai – Orange Summer Party

    Bacalaureat 2011