in ,

Test fitness – 3 minute de miscare

Am pentru voi azi un circuit intens, care tine numai trei minute. De data aceasta, insa, nu puteti face antrenamentul acasa. Aveti nevoie de o bara de tractiuni si de paralele, care se gasesc de obicei in salile de sport sau in parcuri, in locuri special amenajate.

Acest antrenament va demonstra daca voi mergeti in sala sa faceti miscare sau sa atarnati pe acolo si sa va uitati la fete :).

Exercitiile sunt doar cu greutatea corpului, nimic complicat. Va incalziti inainte, dupa care incepeti.

Exercitiul 1: Flotari la paralele – nu cred ca mai e nevoie de nicio explicatie. Executati cate repetari corecte puteti, in 60 de secunde. Luati 30 de secunde pauza si treceti la exercitiul urmator.

Exercitiul 2. Genuflecsiuni cu saritura. Clasicele geno, doar ca la revenirea in pozitie verticala va desprindeti de pe sol printr-o saritura usoara. Nu exagerati cu saritura in inaltime, nu conteaza cat de sus sari. Pentru un mai bun control, executa exercitiul sub sau chiar langa bara de tractiuni. Astfel vei stii cat de sus sa sari de fiecare data. Acest exercitiu iti lucreaza picioarele, fesele, lombarii si abdomenul. Executa cate repetari corecte poti, timp de 60 de secunde. Iei pauza 30 de secunde si treci la urmatorul exercitiu.

Exercitiul 3. Varfurile picioarelor la bara. Practic e exercitiul ala clasic: te prinzi de o bara de tractiuni, te lasi atarnand si ridici picioarele. Ce e in plus: atunci cand ridici picioarele sa te straduiesti sa atingi cu varfurile picioarelor bara.

Asta a fost tot. Pentru intrebari, nelamuriri, doleante, va astept fie in pagina special creata cu intrebari si raspunsuri, fie in comentarii, fie pe facebook.

PRoblem?! :-)

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nu va neglijati dantura

Cupa Bloggerilor, Social Media & Sport – Medias