in

The Adventures of Tintin / Aventurile lui Tintin – Secretul Licornului

Am fost in aceasta seara la IMAX Afi Cotroceni la avanpremiera VIP a animatiei 3D “Aventurile lui Tintin – Secretul Licornului (The Adventures of Tintin)”.

Inainte de film am aruncat un ochi peste o expozitie cu si despre benzi desenate (interesanta chiar), ne-am indulcit putin si apoi am asteptat sa inceapa aventura 3D.

Nu vreau sa spun prea multe despre film ca as strica surpriza, dar va spun ca este un film potrivit si pentru cei mari si pentru cei mici. Eu am ras cu pofta la multe faze si nu am fost singurul. Snowy e un catel foarte simpatic, Tintin este un Sherlock Holmes blond cu apucaturi de Indiana Jones, iar militienii Thomson & Thompson sunt foarte amuzanti :).

Pe bune, merita sa il vedeti. Personajele sunt dragute, povestea e simpatica. E perfect pentru o relaxare si putin amuzament la sfarsit de saptamana ;).

Multumesc pentru invitatie simpaticelor fete de la Oxygen PR.

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

2 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce vrei de la mine si blogul meu?

Sa va spun o poveste…