in

The Strongest Man in the City – Bucuresti

Se pare ca azi este zi de evenimente aici :-). Dupa ce v-am invitat la Wellness Show, a venit momentul sa invit bucurestenii la un eveniment in care pot sa isi masoare fortele sau pot afla cine este cel mai puternic om din oras.

Pe data de 8 decembrie Bucurestiul va afla raspunsul la intrebarea “Cine este cel mai puternic barbat din oras?

Competitia The Strogest Man in the City isi propune sa puna la incercare pasionatii de fitness si bodybuilding din Bucuresti pentru a afla raspunsul.

Evenimentul este organizat de Iulian Dinu, iar locul unde se va desfasura evenimentul este sala Westlife (Sos. Panduri Nr. 71).

Modul prin care aptitudinile fizice ale competitorilor vor fi testate este o noutate in domeniu, acestia trebuind sa participe in 3 probe diferite dupa cum urmeaza:

1. Impins la pectorali cu greutatea propriului corp
2. Tractiuni cu contragreutate
3. Genoflexiuni cu impingerea kettelbell-ului deasupra capului

Arbitrii competitiei sunt :

– Daniel Oprea – Campion National si Balcanic la Culturism. – arbitru proba 1
– Costi Rotaru – Locul 1 Concurs “Brate de Fier”, Locul 3 Campionatul National de Skanderberg – arbitru proba 2
– Cristian Feketa – Instructor certificat CKT level 1 by International Kettlebell And Fitness Federation – arbitru proba 3

In afara de prima proba, celelate doua vor avea doua categorii de greutate, respectiv 70-89,99kg si 90-100+ kg, astfel incat toti participantii vor avea sanse egale. Dupa executarea exercitiilor, se vor alege 5 castigatori de la fiecare proba iar acestia vor ajunge in finala.

Punctul culminant al evenimentului este executarea exercitiului numit Man Maker, ce solicita toate grupele de muschi si au un grad de dificultate extrem de ridicat. Competitorii vor avea la dispozitie 2 minute pentru a efectua cat mai multe repetari, iar castigatorul va primi binemeritatul titlu de Strongest Man in the City si respectul tuturor participantilor si al spectatorilor.

Gymboss Romania va organiza 3 probe cu premii speciale.

Taxa participant: 15 ron
Taxa spectator: taxa de intrare 5 ron

Eu sunt partener media si voi fi prezent la eveniment. Desi nu ma incadrez la categorie, ma voi baga la concurs, cel putin pentru fun si demonstrativ!

Ne vedem?

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

4 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Se apropie Wellness Show

No more music in my life