in

Toamnă incendiară la Wellness Show 2014

Deși suntem încă la început de an, vă anunț că toamna aceasta va fi una incendiară la Wellness Show 2014. ValentinBosioc.com este ca de fiecare dată partener oficial al evenimentului ;). Anul trecut am fost și presenter, probabil că voi fi și anul acesta, dar toate detaliile la timpul lor…

WELLNESS SHOW oferă, în fiecare an, cel mai bun loc de întâlnire a tuturor profesioniștilor din domeniu, dar și a pasionaților de sport și de un stil de viață activ. În această toamnă, între 25 și 28 septembrie 2014, târgul de fitness, spa, nutriție și îngrijire corporala își așteaptă expozanții și vizitatorii cu o ediție incendiară!

Cele mai tari echipamente și produse de antrenament, ultimele modele de saune și tehnici de spa, cei mai vânați instructori și cele mai frecventate săli de fitness și aerobic vor fi la WELLNESS SHOW 2014! În premieră pentru târgul organizat de EUROEXPO și Romexpo, acesta va include în tematică și echipamente și produse destinate recuperării medicale.

Expoziția va aduce în prim-plan noua generaţie a aparatelor şi gadgeturilor de fitness, piscine, jacuzzi, saune tradiţionale, saune finlandeze, băi turceşti și ultimele colecții de echipamente sportive.

În ceea ce priveşte antrenamentul eficient, cei mai renumiţi traineri din România vor dezvalui trendurile momentului în fitness, conceptele care au revoluţionat trainingul şi care aduc anual milioane de oameni în sălile de sport.

Conventia FIT4U va fi si anul acesta un adevarat maraton de sport si energie!

Târgul se află acum în faza înscrierilor de expozanți, iar planurile organizatorilor se dezvoltă de la o zi la alta. Nume mari din domeniu și-au trecut deja numele pe lista de participanți la cea de-a patra editie a târgului, care se anunță a fi cea mai impresionantă de până în prezent.

Pentru mai multe detalii, intră pe site-ul oficial.

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

PROVOCARE – 30 de zile de genuflexiuni

Diva Hair: Top 5 antrenori de vedete