Toma Coconea: un om de fier!

Toma Coconea este omul cu vointa de fier si cu o putere de concentrare iesita din comun. Am fost azi sa il intalnesc si ce a povestit el e peste limita umana. Cristina a scris mult si frumos, te invit sa citesti la ea detaliat.

Eu oricat m-as chinui nu as putea sa scriu mai frumos. Las doar un rezumat, o conferinta video si cateva poze.

– inaintea eclipsei de soare din 99 Toma avusese un accident de parapanta si avea bazinul fracturat. Una din dorintele lui cele mai mari era sa zboare in timpul eclipsei. Si a zburat. S-a infasurat strans in lenjeria din patul spitalului, a imprumutat un cal de pe langa spital si a ajuns in munti la prietenii lui care se pregateau sa zboare. Atunci desi avea mainile rupte si bazinul fracturat, Tomi a zburat cu ajutorul prietenilor sai. VOINTA DE FIER!
– o alta intamplare demna de retinut: la una din editiile trecute Redbull XAlps Toma s-a batut cu propria constiinta. S-a lovit cu o piatra in cap sa sa stea treaz. Ajunsese pe un ghetar din cauza unei decizii nu tocmai fericite. A facut toata noapte flotari si genuflexiuni ca sa isi tina sangele in miscare. Mai mult, a spart si “device”-ul pe al carui buton daca apasai se numea abandon si veneau salvatorii sa te recupereze. Pentru Toma nu exista “nu pot”.
– inca una: Tomi al nostru a terminat competitia XAlps de anul acesta cu o glezna intoarsa si umflata. A mintit si el si partenerul lui ca totul e ok ca sa nu fie oprit de doctori

CITESTE CAT DE FRUMOS A SCRIS CRISTINA BAZAVAN DESPRE TOMA COCONEA! Oricat as incerca sa scriu mai bine, nu am cum. Te las doar cu cateva poze si cu povestile spuse chiar de el.


3 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *