in

Trackback, pingback, link ….

Stăteam azi şi mă benoclam în dashboard la WP, pe la statistici, si văd că tot mai multe linkuri bat în MonDen WesT şi în blogul personal.Site-uri de care nu am auzit până acum, bloguri de pe diferite platforme, din gugăl mai vin mulţi… în fine.Toate astea nu pot decât să ma bucure ;), mai ales după ce MonDen WesT a fost ales site-ul săptămânii la Music Channel.

Mai jos aveţi doar un exemplu. (chiar îmi place caracterizarea făcută de ei :P ), deşi nu vă ce are mondenul cu ce scriu ei, dar ..thanks guys ;) (InfoPo9t)

Mulţumesc tuturor care mă citesc, mă vizitează, pe mine aici şi pe MonDen WesT

P.S. Kitty ai văzut că la fel cum Bobby spunea la Radio Lynx , nu contează atât de mult designul, cât ce şi cum scrii? ;)

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

5 Comments

Leave a Reply
  1. ^ :) e parerea ta si ramane a ta ;) nu ti-o schimba nimeni, cum nici noi nu schimbam multe :P …. oricum ,tre sa recunoastem ca voluntar sau involuntar, direct sau indirect ….am crescut ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Nu e rău…

Apropo de fericire…