in

Trezirea la ora 5

Stie deja toata lumea ca am o pisica nebuna si frumoasa. Nu mai e de mult un secret, v-am umplut de poze si video mai ales la inceputurile relatiei noastre :).

Eu sunt un om destul de activ din fire. De obicei ma trezesc in jurul orei 7 (poate fi 6 jumate, poate fi 7 jumate), mananc ceva, beau o cafea si merg in sala. Doar ca de vreo 3 zile Mango s-a obisnuit extrem de prost. Ma trezeste la 5 si imi fute intreaga zi. Eu sunt genu’ de om care o data trezit nu mai adoarme decat daca e extrem de obosit. Iar pentru mine acea trezire la 5 e fatidica :)). Ma trezesc nervos, ma ia cu dureri de cap si oboseala si nu mai sunt in stare nici de sala si nici sa adorm la loc.

Degeaba imi zice mie Pietricel ca merita sa te trezesti la 5. Mie nu imi place. Am avut o perioada pe vremea cand eram domnu’ inginer… Ma trezeam la 4 jumate, la 5 (cel tarziu 5 jumate) eram deja iesit pe usa. Mi-a ajuns atunci! Ora optima de trezire mi se pare 7, cel mult 8. Asta in conditiile in care nu trollezi toata noaptea ci te pui la somn la 12 jumate, cel tarziu 1. Dar la 5?! Nu! Nu! NU!

Si acum intervine problema mea. Ce pot sa fac sa dezvat pisica sa se trezeasca la ora aia? Nu stiu cum de s-a invatat ea asa. Ideea e ca se trezeste isi cere mancarea umeda, dupa care ia somn bulangioaica si eu mor de ciuda. Ce-i drept, de cand am sterilizat-o i-am redus hrana umeda de la 2 plicuri/conserve pe zi la doar una dimineata. In rest are hrana uscata la discretie. Oare sa incep sa ii dau iar de doua ori pe zi hrana umeda? Inainte asa faceam, isi primea portia numarul unu dimineata inainte sa merg in sala (in jurul orei 7), iar portia numarul 2 seara in jurul orei 18. Oare asta sa fie “buba”?

Apelez la voi pisicari si pisiciste… Ce pot sa fac sa nu se mai trezeasca nebuna la ora 5? Ca risca mult daca continua asa :D.
Sursa foto.

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Exercitii pentru piept: Fluturari cu gantere din culcat (plan orizontal)

Cum am trait Finala Dansez Pentru Tine din gradena