in

Triathlon Challenge Bucuresti – pentru bloggeri

Eu intotdeauna am laudat initiativa oamenilor de la Smart Atletic. Au reusit sa aduca sportul de masa in Romania, cu alte cuvinte au muncit mult si au reusit sa popularizeze sportul de masa si in randul romanilor.

Vreau sa vorbesc putin despre triatlonul pe care acestia il organizeaza de ceva timp. Mie personal mi-au schimbat putin gandurile despre alergat. Sa vedeti:

Totul a inceput in 2010 cand tovarasu’ Chinezu si-a intrat iar in rolul de selectioner si a organizat o preselectie pentru un blogger alergator care sa faca o stafeta la triatlonul din Mamaia. Evident ca m-am dus total nepregatit, eu care eram pe sistemul: “de ce sa alerg frate, ca eu nu am nevoie de cardio asa mult, nu vreau sa slabesc”…bla-bla-urile de culturist, recte ma feream de alergat, dar totusi am zis ca ma bag. Normal ca a fost ales Gabi Solomon, “nebunul” care alearga zile intregi pe banda pentru o cauza umanitara.

A urmat un 2011 foarte “alergacios” pentru mine. La combinatia lui Vlad Dulea si a stimabilului Bogdan Antohe am acceptat sa fac parte din Smart Atletic Bloggers Team, pentru stafeta de la triatlonul din Mamaia. Dupa acel triatlon s-a produs un declick in creierasul meu si de atunci am vazut alergarea cu alte picioare :)). A urmat un maraton, un semi-maraton, cateva crosuri, un triatlon de iarna si reprezint in continuare cu mandrie echipa Smart Atletic Bloggers.

Ce urmeaza? Pai urmeaza editia cu numarul IV a Triathlon Challenge (25-26 august 2012), care, de aceasta data se tine la Bucuresti. Cum altfel daca nu si cu o oferta de nerefuzat pentru bloggeri: anul acesta se vor mai multe echipe de bloggeri care sa faca stafeta la triatlon. Va exista clasament si podium separat, va exista o zi speciala de cantonament si antrenament oficial, vor exista o multime de premii, printre care si un weekend de neuitat la Casa Bunicii din Predeal.

Anul acesta triatlonul va fi extrem de spectaculos, deoarece se tine in centrul capitalei (vezi trasee). Deci ca sa nu mai lungesc vorba degeaba si sa nu va mai retin de la antrenamente, inchei cu asta:

Esti blogger? Vrei sa simti gustul competitiei, gustul victoriei si placerea participarii la un eveniment minunat? Vrei sa iti premiezi si sustinatorii? Tot ce trebuie sa faci e sa te inscrii AICI, pana in 17 august cel tarziu. Din cate am inteles s-au inscri multi alergatori si biciclisti, e ceva nevoie de intotatori curajosi.

Asadar, spor(t) si bafta! Ne vedem pe traseu!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

One Comment

Leave a Reply

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Oh tu, Moldova… faina esti :-)

    Brothers TABATA – HIIT workout