in

Tuborg Green Fest @ Parc Izvor (ziua 2) – o sambata reusita

tuborg-green-fest

Weekendul a continuat fantastic de bine. Chiar daca acum ma dor toate alea (am imbatranit domle :)) ) a fost mega tare.

Am plecat spre Izvor pe la ora 18:00 sa prindem prestatia celor de la Zdob si Zdub pe care i-am mai vazut live la Timisoara si stiam ca fac un mega show. Am fost cu Nico (@fatadinport) chiar in fata scenei. Ea la inceput era oarecum reticenta, pe sistemu nu sunt rock, nu o sa imi placa astia… aham …a fost in extaz … mi-a dat dreptate la final ca eu mereu ii ziceam: “o sa fie mega tare!”

Intre timp ni s-au alaturat Ramona si Victor. Cand au terminat zdubii cu showul (eram si eu terminat de la sarituri si urlaturi) am mers sa luam si noi (inca) o bere, respectiv mici.

Se apropia momentul asteptat de toata lumea si anume sa intre pe scena cei de la Guano Apes :X. Am mers iar cat mai aproape de scena, de data aceasta fiind eu, Nico, Titus, Ramo si Vlad (care la un moment dat a plecat). Evident ca Sandra Nasic pe langa faptul ca arata bine, mai si canta bine si se mai si misca bine ;;). S-au lasat putin asteptati (ca asa le sta bine unor vedete) insa cand au intrat pe scena lumea e fost in delir. And let the show begin!. Evident ca au urmat sarituri, urlete si tot tacamul. Cand au cantat “Open Your Eyes” si “Big in Japan” toti erau gen isterici :D.

Au iesit la un moment dat (au arso gen ultima piesa) lumea a inceput sa strige dupa ei (tot publicul a strigat gen “We want more” sau “Guano Apes”)… au revenit pe scena intr-o mare de palme (aplauze that is) au mai cantat o piesa, iar oamenii au inceput sa strige la unison “Lords..Lords..Lords!” (era de asteptat ca pe piesa aia sa isi faca iesirea :D). In momentul asta Sandra a zis ceva gen : “we will sing one more if all the guys around here get naked. Let me see those fucking shirts in the air! Give me some sweet dreams” :)).  A fost punctul culminant peste 65% din barbatii virili din public si-au scos tricourile nemaitinand cont de praful din Izvor. Evident eu m-am numarat printre ei ;;).

Si isteria a inceput!!! “Lords Of The Boards” a pus capac unei seri minunate (din parc Izvor, ca pentru noi a continuat noaptea :D ). Dupa ce ne-am dezlantuit la Guano am decis sa ii facem o vizita lui Olix la Kiss Fm, avea omu’ emisie la Partyd :D.

Am luat-o pe jos ca dementii eu cu fetele (Nico si Ramona) si eram hotarati sa mergem pe jos din Izvor pana in Regie la Kiss Fm… pe drum ne-am razgandit ca se arata o furtuna deasupra noastra si plus de asta eu lesinam de sete. Si deci am coborat pana la urma la metrou…

Ok. Ajunsi la Partyd muzica era la maxim, Olix si Alice erau pusi pe distratie. Ni s-au alaturat Ovidiu (W.Y.D.) aka Dj Yang si Aisa/Aida care nu au venit cu mana goala ci cu o plasa cu beri reci :)). Si deci ne-am petrecut noi o vreme, dupa care eu cu Nico am luat un taxi (pe o ploaie dementiala) si ne-am indreptat spre case…

Concluzia: o sambata reusita, oboseala la maxim, somn mai putin…. va las mai jos cateva video de la Tuborg Green Fest, si va invit sa cititi si recenzia de pe Monden.Info

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

One Comment

Leave a Reply

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Tuborg Green Fest @ Parc Izvor Bucuresti (ziua 1)

    Antrenamentu’ meu de azi.