in

#twitpocalypse

S-a intamplat o chestie foarte tare azi, pe twitter, pe seama careia s-a facut multa galagie si multa caterinca. Daca urmariti hashatgul #twitpocalypse gasiti multe chestii amuzante, au gasit si nume de filme :)).

Nici cu ai nostri romanasi nu imi e rusine, au scris si ei unele funny. Ideea e ca cei de la twitter au putin de lucru ca sa aranjeze treaba, tre’ sa imparta following/followers egal sa fie macar pe twitter egalitate :)). Cel putin pana rezolva baietii problema suntem toti egali macar acolo.

Faza e simpla: s-a descoperit un exploit care permitea unui user de twitter sa forteze alti useri sa il urmareasca, desi acestia nu vroiau, filme frate :)). Dar twitter justice nu doarme si s-au pus pe treaba, au ras pe toata lumea, a lasat pe toti cu 0 urmaritori, 0 urmariti – cam la fel cu situatia din Romania de acum.

Asa ca macar pentru o zi, twitter este mai bun: nu mai plange nimeni “hai ba mai 5 follow pls sa fac si eu 500”, nu mai sufera nimeni ca nu are urmaritori sau ca urmareste prea multi/prea putini, suntem toti egali ba!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai urate masini (o alta leapsa)

Se uita bloggerii la seriale?