in

Un sportiv, un instructor, un OM!

Domnul din imagine este Laurentiu Ticala. Este profesor, instructor, sportiv dar mai ales OM. Il cunosc doar de cateva zile dar am impresia ca il stiu de o viata. Este instructor de inot si de fitness. Cu acte in regula.

Nu l-am vazut la munca la fitness, dar l-am vazut la munca la inot. El este cel care se chinuie cu bloggerii sa ii invete sa inoate. In putinele zile de cand il cunosc am apucat sa vorbesc multe cu el. Am inteles ca este un om extrem de calm, cu mult bun simt si foarte rabdator. Asta cu rabdarea o pot confirma si Hoinaru, Alina, Cristina, Bunescu, Ioana, Elena sau Auras. Are un stil de a te face sa iei apa la misto maxim. Iti da o incredere in tine, daca te vede deficitar la ceva, face in asa fel incat sa te ajute. Il recomand din toate inima.

Am vorbit cu el mai multe, chestii de sala, nebunii. Stiati ca preda cursuri de inot si la cei “speciali”? Mi-a dezvaluit ca inotul este sportul cel mai usor si ca nu a intalnit pana acum nicio persoana care sa nu invete sa inoate. Singura diferenta este timpul in care invata fiecare.

Am vorbit multe… Am simtit ca trebuie sa scriu articolul asta si atat. Stiu ca la finalul saptamanii viitoare vom inota toti ca niste pesti si sirene si simt ca vom ramane buni prieteni, pentru ca inainte de toate esti UMAN.

Multumesc Laurentiu!
P.S. Cursurile de inot le facem la Body Art Wellness Club. Au o reducere misto de care zic sa profitati!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

5 Comments

Leave a Reply
  1. Nu mai pune chestii dianstea plictisitoare , pune si tu ceva important, cum ar fi , dieta ta, programul , etc.

    • bai tovarasu stefan, deocamdata esti la mine acasa, asa ca pun ce vreau eu. Daca nu iti place ce vezi, nu mai intra.

      P.S. Daca citeai si tu cu atentie gaseai multe chestii despre dieta, programe si altele, dar vad ca nu stii sa citesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dragos Stoenescu (Polo Romania) despre meciul cu Muntenegru

Nu mai am baterie