in

Un weekend la munte cu Chevy Captiva

Mircea de la Automarket e darnic. Ofera un weekend la munte pentru un blogger/bloggerita pus(a) pe sofat. Si nu orice sofat, mai exact un Chevrolet Captiva. Locul este inca secret, dar partea buna e ca orice blogger/bloggerita iubitor/iubitoare de masini poate ajunge acolo.

Cine nu ar dori sa aiba aceasta ocazie? Eu cu siguranta m-as bucura daca as castiga, dar stiu cel putin 3 persoane care s-ar bucura la fel de mult, asa ca am sa le nominalizez, intr-o ordine total aleatorie:

Andra Zaharia: pentru ca e o mare iubitoare de masini, pentru ca de cele mai multe ori o masina de test ii poate oferi un orgasm :D si pentru ca e trup si suflet implicata in Revvnation – acest minunat joc – dar mai ales pentru ca stiu ca merita si isi doreste sa conduca masini de test, oricand, oriunde :).

Pyuric: O alta bad girl a soselelor, am vazut-o de atatea ori la volan, nu ii sta nimic in cale, este una dintre cele mai mari soferite dintre cele mici (la statura). Si stiu ca e dispusa oricand sa faca drive test-uri :).

Roxana Radu: Ca sa mentin nominalizarea fetelor si ca sa demonstram ca nu intotdeauna femeile sunt praf la volan. Roxana este o maniaca a off-roadurilor, m-am plimbat putin cu ea si al sau D.D., deci e o alta alegere potrivita pentru un weekend la munte cu Chevy Captiva.

Daca nu v-ati prins pana acum, acesta e un concurs. Trebuie sa nominalizezi pe blogul tau 3 bloggeri pe care ii consideri potriviti pentru premiu – un weekend la munte cu Chevrolet Captiva. Concursul se bazeaza in primul rand pe prietenia si legaturile dintre bloggeri. Daca dintre cei 3 nominalizati de tine iti intoarce careva favorul nominalizandu-te, inseamna ca esti pe drumul cel bun. Castigator este cel care primeste mai multe nominalizari.

Detalii gasesti AICI. Hai, bafta si succesuri!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

5 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#PaintBULE – impresii la cald!

Si…ce parere ai despre asta? [film interactiv]