in

Vinerea Sportiva (5)

Este din nou vineri, deci avem Vinerea Sportiva. Daca pana acum am explicat cateva exercitii de baza pentru biceps, cred ca e cazul sa trecem putin la triceps.

Sa se mai incalzeasca putin vremea (pana atunci explic toate exercitiile de baza) si o sa incep sa aduc video cu fiecare antrenament al meu, frumos, pe zile… Dar mai e pana atunci..

Inainte de toate, mentionez (inca o data) ca fitness/culturism este un sport cat se poate de deschis si fiecare dintre antrenori sau sportivi iti vor recomanda anumite exercitii, anumite programe, in functie de cum le e lor mai bine, cum simt ei ca intra mai bine. Daca se poate spune asa, culturismul este un sport destul de subiectiv.

Pentru antrenamentul meu de abdomene fa un click AICI. Daca ai intrebari despre sala/fitness/culturism/nutritie in general, te astept AICI. Programul meu actual de sala este ASTA.

Acestea fiind spuse, astazi avem impins din culcat pentru triceps

Exercitiul este unul simplu, de baza: din pozitia culcat pe banca, prinde bara cu o priza ingusta, astfel incat la coborare antebratele sa fie perpendiculare cu solul. Inspira, coboara bara pana in regiunea pieptului tinand coatele pe langa corp, expira, impinge bara pana cand bratele sunt perfect intinse.ATENTIE: In timpul exercitiului spatele si bazinul trebuie sa fie lipite de banca, altfel riscati sa va accidentati.

Video mai jos. Enjoy!


Simplu, nu?
foto1. foto2

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

10 Comments

Leave a Reply
 1. Pai depinde ce vrei. Vrei sa te definesti, vrei sa pui masa, de cate ori mergi in sala, ce stil de viata ai, etc etc :D

  Sunt multe “necunoscute”. Important e sa vezi ce ai nevoie. De administrat nu-i problema ca scrie la fiecare cum se ia :)

 2. buna, sunt incepatoare si vreau sa slabesc si nu stiu daca trebuie sa fac exercitii cu greutati mari sau mici pentru a slabi?

  • Buna, as fi preferat sa pui intrebarea aici: http://valentinbosioc.com/intreaba-ma-si-iti-raspund/

   Daca o sa cauti in intrebarile si raspunsurile de acolo, o sa gasesti si solutia problemei tale. Dar nu ma dor degetele sa raspund inca o data :):

   – pentru slabire/definire se fac exercitii cu greutati mai mici, astfel incat sa faci un numar de 12 pana la 16 chiar 18 repetari. Iti alegi in asa fel greutatile :)

   Daca mai ai intrebari te astept cu placere pe pagina de mai sus :P

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Iar despre Chinezu…

Sa urmarim Drumul Mingii