Ai ajuns aici pentru că îți dorești să primești gratuit informații despre cum să slăbești sănătos fără diete restrictive, fără înfometare și fără antrenamente draconice.

Te pot ajuta cu sfaturi utile și gratuite! Te învăț cum să scapi de grăsimea din jurul taliei și cum să reduci celulita, te pot învăța cum să te alimentezi corect și cum să ai un stil de viață sănătos și echilibrat.

Sunt VALENTIN BOSIOC, instructor fitness, antrenor personal și tehnician nutriționist acreditat național și internațional, cu peste 26 ani de experiență în domeniu și cu sute de persoane ajutate.

Sunt campion european la culturism clasic în cadrul Federației Americane Musclemania, semifinalist Ninja Warrior Romania, formator la una din cele mai prestigioase școli de Fitness din România, precum și speaker la diverse Convenții și Conferințe de interes național și internațional.

Cu siguranță m-ai văzut vorbind despre un stil de viață sănătos la TV și în presă (Digi 24 HD, Tvr1, KanalD, RomaniaTV, CanCan, Libertatea, BZI, Jurnal De Caraș, WowBiz, ș.a.m.d.):

Acum că ne cunoaștem mai bine, îți pot oferi materialul promis. Te rog lasă-mi datele tale în formularul de mai jos și îmbunătățește-ți sănătatea!

[activecampaign form=1 css=1]