Salut! Sunt Valentin Bosioc si sunt antrenor personal. Fiind campion Musclemania Paris si vicecampion national la culturism clasic, pot fi antrenorul tău personal, putem lucra împreuna oricând, 1:1. De ce ai nevoie de un antrenor personal? Păi motive sunt foarte multe, le-am detaliat AICI. Ce trebuie să știi despre un antrenor personal și cum alegi antrenorul personal potrivit, poți afla de AICI.

ANTRENOR PERSONAL – Valentin Bosioc

*antrenor personal, tehnician nutriționist, specialist antrenamente și diete personalizate*

Ofer servicii de antrenor personalpersonal trainer. Sunt campion Musclemania Paris si vicecampion national la culturism clasic. Semifinalist Ninja Warrior Romania. Sunt instructor de aerobic-fitness, tehnician nutriționist și antrenor personal acreditat, recunoscut pe plan național și internațional. Am absolvit cu nota maximă toate cursurile. Sunt în industria fitnessului comercial de peste 26 ani, inițial autodidact, apoi ca o formalitate am absolvit și cursurile, inclusiv pregătirea de Prim Ajutor. Am colaborat, colaborez și voi colabora cu persoane mai mult sau mai puțin publice, printre care menționez pe Alice Tudor (DJ Kiss Fm), Ioana Petric (Cronica Carcotașilor / Dansatoare), Cristina Huidu (Kiss Travel), Delia Matache, Don Baxter, Puya și mulți alții, persoane mai mult sau mai puțin publice… Apreciez încrederea tuturor oamenilor cu care am lucrat, lucrez și voi lucra, indiferent de statutul lor social.

Pot oferi consultanță, pot ține antrenamente 1:1 sau de grup, în interior sau în exterior, în sală, la birou sau la domiciliu, pot ține workshopuri, webminarii, seminarii sau prezentări despre nutriție/alimentație, antrenamente și cam tot ce înseamnă fitness/wellness.

În momentul de față am 5 oferte/pachete de antrenor personal/personal trainer, pe care te invit să le citești mai jos

Este de departe cea mai apreciată soluție. Se adresează în special oamenilor cu foarte puțin timp, dar și celor prea comozi/rușinoși pentru a merge în sală. Am dezvoltat un tip de antrenament care funcționează excelent, fiecare obiectiv fiind îndeplinit. Se obține arderea grăsimilor rele – acolo unde e cazul, tonifierea masei musculare, îmbunătățirea fortei, rezistenței și vitezei. Toate în același timp. Aici recomand achiziționarea unui minim de echipament – pe care îl ai toată viața. O investiție singură și sigură. Mă orientez întotdeauna și improvizez, creez programul de antrenament în funcție de spațiul și accesoriile pe care le am la îndemână. Într-o ședință de antrenament la domiciliu, cu conceptele THC - Total Health Conditioning si FBI - Full Body Ignition poți să arzi până la 1000 de calorii, și să îți îmbunătățești considerabil starea de sănătate! Pentru detalii despre prețuri și pachete, te rog să mă contactezi.
Colaborez cu câteva săli, iar cu aplicarea unor termeni și condiții pot merge cu oamenii în orice sală/club wellness. Pentru detalii despre oferte și abonamente, contactează-mă.
Un program semi-personalizat, cu transformări rapide. Este creat special pentru cei care nu își permit pachetele de personal training, dar vor condiții de personal training. E vorba de grupuri mici, 12 ședințe/lună, trei sedințe/săptămână. Vei avea 30 de zile de transformare. Vom lucra de trei ori pe saptamână. Pentru înscrieri și detalii despre această variantă, urmărește perioadele de înscrieri.
Programe special create pentru corporații, antrenamente în sediile de birouri sau în sălile partenere ale corporațiilor. Pentru mai multe detalii, cere oferta completă.
Distanța nu mai e o problemă. Poți beneficia de antrenamente personale și diete personalizate, indiferent de locul unde ești. Ce presupune varianta asta, afli dacă ceri oferta completă.

Pe lângă cele 5 oferte/pachete de personal training, pot susține prezentări, seminarii, workshopuri, pot oferi diete personalizate, pot organiza team buildinguri sportive sau chiar bootcampuri.

La oricare pachet ofer următoarele servicii:

– calcul necesar caloric zilnic
– calcul indice masă corporală
– calcul greutate ideala
– recomandare dieta – regim alimentar generalist – împarțirea pe macronutrienți (proteine, grăsimi, carbohidrați)
– cu aplicarea unor termeni și condiții se poate recomanda și o dieta personalizată, strictă, în funcție de necesități.
– antrenament personalizat în funcție de target și obiectiv, care contine: încălzire, antrenament propriu-zis (poate fi sala de forța, aparate, accesorii, greutatea proprie a corpului, antrenament funcțional, antrenament de tip HIIT, Crossfit, Bootcamp, Tabata, Step, Fitball, Aerobic, Pilates, antrenament pe intervale, MMA, plyometrie, isometrie etc.), abdomene, cool down, stretching
– consultanta motivațională și psihologică (inclusiv povești frumoase de viață)
– consultanță 24/24
– bonus, ofer dupa prima sedință, fiecarui client al meu cartea pe care am scris-o “Calea spre un abdomen perfect” – care e despre sănătate și stil de viață sănătos, plus diverse alte materiale.

Pentru oferte, prețuri și pachete, promoții, contactează-mă să îți trimit oferta completă

Sunt în industria wellness de peste 26 ani. Ca să lămuresc o dată pentru totdeauna lucrurile:

– nu am terminat facultatea de sport, nici medicina.
– nu am pretins niciodată ca sunt medic.
– sunt eu cel mai bun? sunt eu cel mai deștept? arăt eu cel mai bine? le stiu eu pe toate? țin eu dieta perfectă? fac eu cel mai bun antrenament? IRELEVANT! Sunt, dacă vreți, doar o piesă din marele puzzle. Cei care au raspuns cu DA la întrebările astea, trăiesc într-o bulă, într-o iluzie.

Ca o formalitate, am cursurile de instructor fitness absolvite, am competențele pentru personal trainer dobândite, am cursuri de tehnician nutriționist terminate și cursuri de prim ajutor absolvite… Diferența însă, se face prin experimentare și prin experiență. Sunt pasionat de domeniul ăsta, sunt dedicat sportului, am o experiență de 25 ani în spate, autodidact și cu experimentare pe propria persoană.

Nu vreau să iau pâinea de la gură nici unui medic, nici unui antrenor/instructor/personal trainer. Vreau doar sa fac diferența și pot să fac diferența, atunci cand trebuie. Sutele de oameni ajutați până în prezent pot confirma.

Fac ceea ce fac din pasiune și plăcere, pentru mine în primul rând și pentru că am 15 ani experiență, dați-mi voie să cred că ceea ce fac, fac bine și dați-mi voie să cred că pot să fiu util și altor pasionați.

Dacă ai încredere în mine, mă bucur. Dacă nu, nu-i nicio problemă. Dar nu uita: diferența nu stă în acte ;).

Dacă vrei să lucrăm împreună, dacă dorești mai multe detalii, CONTACTează-mă. Fă-ți o programare și nu mai sta pe gânduri! Ca fapt divers, sunt încă mult sub nivelul pieței, din punct de vedere al prețului. Investește în tine și în sănătatea ta!

Toate bune, spor(t) în toate!