De-a lungul timpului am lucrat cu tot felul de oameni. Unii mai cunoscuți, alții mai puțin cunoscuți. Unii mai dificili, alții mai puțin dificili. Întotdeauna am apreciat încrederea celor cu care am lucrat și m-a onorat faptul că au ales să lucreze cu mine. De fiecare dată am dat tot ce am mai bun ca să livrez rezultatele dorite, într-un mod sănătos. În rândurile de mai jos las câteva vorbe de la câteva persoane care au lucrat cu mine (online, offline, 1:1, group training, corporate workout). Așadar, testimoniale!

banner valentinbosioc 300x300PNG

Într-o ordine aleatorie:

delia matache

“Scopul nu e să fii slabă, ci în formă, tonifiată! Mereu am zis asta și îmi susțin părerea în continuare ;)) Fetelor, nu vă înfometați! Mâncați echilibrat, faceți sport, beți multă apă! Eu mă antrenez cu Valentin Bosioc și mă simt minunat!”

andrei mihailescu

– articolul de aici vorbește de la sine.

“Pe Vali îl cunosc de mai mult timp. Știam cu ce se ocupă la vremea aceea și într-o zi l-am sunat și i-am zis hai! Hai să facem ceva că am nevoie de tine! Și am făcut o treabă bună împreună! Am slăbit fix 10 kg anul trecut, în 4 luni. Pentru mine era foarte important să știu că ceea ce fac e bine și nu e în zadar. Iată de ce și antrenamentul cu Vali a fost exact ceea ce trebuia. Nu zice nimeni că e ușor, dar dacă ai încredere și răbdare, e mult mai simplu să ajungi acolo unde îți dorești. Așa că, pentru mine a fost important să-l am pe Vali care să-mi zică ce și cum să fac, când să mă opresc și când să merg mai departe.

alice tudor

Chiar dacă nu ne mai întâlnim la fel de des ca înainte la antrenamente, eu zic că Vali e în continuare antrenorul meu, fac ce am învățat împreună și știu că pot apela la el în orice moment!

Pe final, numai dacă ai ambiție, răbdare și multă voință, te poți aștepta la minuni și ele chiar există. Mai devreme sau mai târziu, corpul îți va mulțumi pentru tratamentul pe care i l-ai oferit.

Spor la treaba!”

  • Ioana Petric – prezentatoare @ Cronica Cârcotașilor, dansatoare

” L-am cunoscut pe Vali în cea mai leneşă perioadă din viaţa mea şi am apelat la el pentru că antrenamentul la domiciliu mi se părea ideal pentru leneşa din mine. Dar am văzut că nu e de glumă şi că treaba este cât se poate de serioasă. Vali m-a ajutat să redescopăr sportiva din mine. A reuşit să facă în aşa fel încât sariturile, genuflexiunile şi alte nebunii să nu mai fie un chin, ci o plăcere şi m-a convins de faptul că antrenamentele cu greutăţi nu o să mă transforme în Hulk :)).

bebe ioana

E molipsitor de pasionat, super profi şi la curent cu tot ce-i nou în domeniul ăsta şi garantez că dacă îi urmaţi sfaturile, rezultatele nu o să întârzie să apară. Vali poate face minuni, depinde doar de voi să vă doriţi cu adevărat treaba asta! “

  • Andra Zaharia – Digital Communicator @ TechHub & How To Web, blogger.

andra zaharia

” Pentru mine, experienţa lucrului cu Vali a fost una transformatoare. Am trecut de la o stare proastă generală, cu dureri de spate, tonus inexistent şi rezistenţă scăzută, la a face exerciţii fizice pe care nici nu-mi imaginam că aş putea să le fac atât de repede şi de bine. Vali m-a ajutat să-mi depăşesc limitele şi să descopăr cât de important este sportul pentru sănătatea mea, pentru liniştea mea şi pentru fericirea mea. Este omul în care am încredere şi care mă motivează să fac tot mai mult. Sunt bucuroasă şi mândră să-l am ca antrenor şi vi-l recomand cu drag tuturor! ”
Bonus – Articolul de aici.

” Cu un an în urmă Alice Tudor mi l-a recomandat pe Vali… Un băiat uşor timid, cu mult bun simţ însă extrem de hotărât şi perseverent! Antrenamentul la domiciliu pentru mine a fost super…

cristina huidu

Acum am cu 8 kilograme mai puţin şi un alt stil de viaţă! Mulţumesc Vali pentru suportul tău! Felicitări pentru tot ceea ce faci! “

” Cu Vali am învăţat. Cred că ăsta e cel mai bun cuvânt pe care ar trebui să îl folosească oricine a avut sau vrea să aibă un antrenor personal. Învăţare, adică dedicare pentru tine, pentru corpul tău, şi, cel mai sigur, pentru sănătatea ta. Nu doar vei învăţa să ai grijă de tine, dar sigur vei observa că alături de Vali, lucrurile care ţi se par grele la început, te va face să le percepi ca paşi pe care trebuie să îi parcurgi doar spre binele tău.
ioana moneanu

Am început antrenamentul cu Vali pentru tonifiere. Am obţinut-o într-un timp foarte scurt. Acum rămâne întrebarea – tu pentru ce ai nevoie de un antrenor personal? “

  • Vladina V. – Avocat

“Înainte să îl cunosc pe Valentin aveam 98 de kiograme, psihicul la pământ, și eram dependentă de mâncare. Aveam o reală problemă, am vrut să apelez chiar la consiliere psihologică pentru aceasta. După mai multe vizite la medic și după ce mi s-a spus că am prediabet, m-am panicat destul de tare.

Auzisem de Vali și de minunile pe care le poate face, am și citit despre el și am reușit printr-o recomandare să intru în contact cu el. Omul, un adevărat profesionist mi-a răspuns prompt, ne-am întâlnit și după câteva discuții și măsurători am început să lucrăm împreună.

Acum, la șase luni distanță, am 65 kilograme, mă simt excelent, am un nou stil de viață și partea cea mai bună e că am scăpat de prediabet, am învățat să trăiesc sănătos. Îi mulțumesc pentru tot lui Valentin și îl recomand cu cea mai mare plăcere. Nu vreau să vă mint, pe alocuri lucrul cu Vali este greu, dar merită fiecare secundă petrecută alături de el.

Îți mulțumesc Valentin, și te recomand cu cea mai mare căldură oricând!”

  • Cătălin C. – Economist

“Îl pot numi pe Vali omul care mi-a transformat viața. Am apelat la el după ce timp de un an de zile am lucrat cu un antrenor care în loc să mă ducă la progres, m-a dus la regres. Eu toată viața mea am fost un băiat slăbuț, orcât aș fi încercat să pun pe mine, nu reușeam. Am mers la sală tocmai pentru a crește în masa musculară, pentru a lua și eu o formă.

Ca să fiu sigur că fac ce trebuie am apelat la un antrenor, care mi-a cerut extrem de mult. În naivitatea mea i-am oferit banii ceruți, în speranța că în sfârșit voi avea și eu corpul visat. A trecut o lună, au trecut două, au trecut trei și tot așa… În primă fază părea că încep să am ceva rezultate, după care am început să slăbesc. Am crezut că e o problemă de sănătate, însă analizele mi-au dovedit că sunt perfect sănătos.

Fără să mai lungesc povestea mea demnă de un scenariu de film, vă spun pe scurt că după un an de zile am apelat la Vali, care a dat dovada de profesionalism, a demonstrat că este un antrenor cu experiență și un bun nutriționist. Se împlinesc 5 luni de când lucrez cu el și deja am rezultate excelente.

Valentin Bosioc mi-a schimbat viața! Dacă vrei să îți schimbe și viața ta, apelează cu cea mai mare încredere la el!”

  • Olimpiu – IT Specialist

Olimpiu - transformare in doua luni

Articolul de aici spune tot.

  • T. Ucraina

 

“L-am cunoscut pe Valentin prin intermediul paginii de facebook. I-am căutat websiteul și așa am dat de numărul lui de telefon. Nu am avut curaj să îl sun, așa că l-am contactat pe WhatsApp. Am vorbit cu el în engleză și am căzut de comun acord să lucrăm împreună pe online, deși eu sunt tocmai în Ucraina. Am avut rezultate excepționale! Îl recomand oricărui vorbitor de limba engleză! Este un antrenor priceput, cu o vastă experiență, iar prin consultanța online, distanța nu mai este deloc o problemă, rezultatele apar inevitabil!”

“I’ve met Valentin trough his facebook page. I looked for his website, found his phone number. I didn’t have the courage to call him, so I wrote him on WhatssApp. We talked in english and we started working together online, even if I’m in Ucraina. I have outstanding results! I highly recommend him to anyone who needs a good english speaking personal trainer! He is higlhy skilled, and with online consultation the distance isn’t a problem anymore, the results will come!”

raluca gherman

“O primă realizare este aceea că ai reușit să mă faci să mă țin de treabă, niciun abonament al meu, indiferent de sala la care mergeam nu a durat mai mult de 2 luni (cu indulgență). Iată câteva concluzii:

1. Pe cântar am dat jos 3,5 kg ( față de greutatea mea inițială)… poate să nu pară mult, dar e foarte încurajator pentru mine, deoarece am reusit să trec ”în jos” pragul psihologic de 60kg… Mi-e din ce în ce mai clar că atunci cand vrei să dai jos sănătos 5-6kg e cel mai greu…

2. În centrimetri am dat undeva între 4 și 5 cm (la curea)… Nu pare mult, dar se simte fantastic și se vede (cel puțin eu sesizez foarte bine diferența).

3. Schimbări au fost… și multe.. dacă în primele aprox 2 luni intram zilnic la cofetărie, ei bine acum dacă intru o dată pe săptămână… poate chiar mai rar. Dacă la început mâncam zilnic și desert la masa principală (mai ales seara) acum am început să pun deserturile ca gustare, sau dimineața la micul dejun… Nu-mi iese întotdeauna, dar văd progrese… Dacă înainte mâncam zilnic după cină, în pat, la televizor tot felul de cronțănele… acum am rărit mult acele zile… Și de obicei se întamplă când mă culc foarte târziu și trec mai mult de 3-4-5 ore de la cină… e clar că jurnalul meselor m-a ajutat foarte mult… nu mai zic de faptul că practic ma ”forțează” să mănânc din 3 în 3 ore, indiferent de situație.. și mai ales să-mi iau micul dejun..

Știu că mai am de muncă și la ceea ce mănânc efectiv și trebuie să recunosc că nu am tras foarte tare să țin un regim mai strict…

4. Aspectul pielii este clar îmbunătățit… Am un tonus mult mai bun și sunt mai pozitiva :)

5. Și nu în ultimul rând (poate ar fi trebuit sa încep cu asta)… nu mă mai doare spatele, ceea ce este suuuper bine.

Per total a fost o super experiență… care a adus schimbări bune în viața mea. FBI clar nu e un subiect încheiat…

Merci mult pentru colaborare, Valentin!

Îți doresc multe realizări de acum încolo și ținem legătura!”

  • Giampaolo, Cannes

“Lucrez deja cu Valentin de 3 luni. Colaborăm online și am rezultate excelente! Am pierdut cateva kilograme rele și am câștigat câteva kilograme bune, masă musculară curată! Am ales un profesionist și nu regret deloc! E accesibil ca și preț și e disponibil 24/7. Mulțumesc Valentin!”

“I work with Valentin 3 months now! We work together online and I have great results! I’ve lost some bad pounds, and gained some lean mass! I’ve chosen a real profesionit and I don’t regret it! He’s available 24/7 and he’s not expensive! Thank you Valentin!”