INFORMAȚII DESPRE VALENTIN BOSIOC – VALENTIN BOSIOC INFO.

ENGLISH ROMANIAN

Antrenor Personal – Instructor Aerobic – Instructor Fitness – Tehnician Nutriționist – Antrenor Fitness – Antrenor Aerobic => Toate sub același nume Valentin Bosioc – Personal Trainer

ANTRENOR PERSONAL – TEHNICIAN NUTRIȚIONIST – SPECIALIST WELLNESS – INTERNATIONAL FITNESS MODEL

Îți pot oferi diete personalizate, antrenamente personale, seminarii, workshopuri, prezentări, antrenamente de grup. În sală, la domiciliu, acasă, la birou, în aer liber, în parc, la mare, la munte.

 

Aici găsești:

articole în limba engleză – training posts – health posts

– articole WELLNESS
– articole despre nutriție inteligentă
– articole despre antrenamente corecte
– calea spre un abdomen perfect
– întrebări și răspunsuri
– testimoniale – părerea oamenilor despre Valentin Bosioc
– contact
– detalii antrenor personal
– Valentin Bosioc pe facebook
– Valentin Bosioc pe twitter
– Valentin Bosioc pe youtube
– Valentin Bosioc pe instagram
– Valentin Bosioc pe linkedin

Scurt istoric | prezentare:

Valentin Bosioc este Campion Musclemania Paris si Vicecampion National culturism clasic. El este instructor fitness, antrenor personal si tehnician nutritionist cu acreditari recunoscute pe plan national si international.

I-a placut sportul inca din tinerete. A inceput cu clasicul “tras de fiare”, a continuat cu judo, box, fotbal,rugby, aikido si altele. Ii place tot ce inseamna miscare, este la curent cu tot ce misca in industria wellness din tara si din afara. Totul a plecat din pasiune, ajungand sa transforme un hobby in stil de viata si chiar in profesie, desi la origini este inginer.

A colaborat si colaboreaza in diferite sali si cluburi sportive, dar si la domiciliul clientilor, dezvoltand un concept de antrenament denumit generic F.B.I. (Full Body Ignition)®, cu rezultate foarte bune: arderea grasimilor (pana la 1000 calorii intr-o sedinta), cresterea fortei, cresterea rezistentei, cresterea vitezei, tonifierea musculaturii si imbunatatirea stilului de viata.

Fiind initial autodidact, timp de 15 ani a invatat si experimentat pe propria persoana ce inseamna sport facut cu cap, o alimentatie echilibrata si un stil de viata sanatos, ulterior perfectionandu-si cunostintele in domeniu prin cursuri specializate si conventii nationale si internationale. Crede ca in industria fitness/wellness totul se misca cu o viteza ametitoare si daca nu te pui la curent cu absolut orice, daca nu esti intr-o continua invatare, risti sa nu mai tii pasul si sa ramai in urma. Tocmai de aceea are o stransa legatura cu lumea online, are un blog nisat pe wellness (ValentinBosioc.com), o pagina de facebook (Valentin Bosioc Sports). I-a placut intotdeauna sa ofere un sfat sau o mana de ajutor, drept dovada are o comunitate foarte mare adunata in jurul lui pe toate retelele sociale si pe blog. Valentin a antrenat persoane publice si mai putin publice, chiar daca a lucrat cu celebritati, a facut treaba la fel pentru toata lumea. A oferit intotdeauna rezultate sanatoase si vizibile.

In prezent Valentin are numeroase aparitii in presa de specialitate, prezente la conventii si evenimente wellness, plus un eBook de succes: “Calea spre un abdomen perfect”.

Considera ca ai nevoie de cateva ingrediente indispensabile pentru a avea o viata sanatoasa si lunga: echilibru, pasiune, perseverenta, fara excese, fara abtineri, bun simt si o atitudine pozitiva. Din punctul lui de vedere un bun antrenor personal trebuie sa isi cunoasca foarte bine oamenii cu care lucreaza, sa le ofere antrenamente personalizate in functie de target si obiective, sa ii devina un bun prieten si chiar confident la nevoie.

Are un motto simplu, dupa care se ghideaza in viata si dupa care isi indruma mereu oamenii cu care lucreaza: Toate bune, spor(t) in toate!