in

Antrenor Personal la domiciliu / Personal Trainer at home

Antrenor Personal la domiciliu” – Ce inseamna asta? Ce presupune asta? Cum adica “personal trainer la tine acasa“?

Eu in momentul de fata am mai multe oferte/pachete de antrenor personal:

Ofer servicii de antrenor personalpersonal trainer. Sunt instructor de aerobic-fitness,tehnician nutriționist și antrenor personal acreditat, recunoscut pe plan național și internațional. Am absolvit cu nota maximă toate cursurile. Sunt în industria fitnessului comercial de peste 15 ani, inițial autodidact, apoi ca o formalitate am absolvit și cursurile, inclusiv pregătirea de Prim Ajutor. Am colaborat, colaborez și voi colabora cu persoane mai mult sau mai puțin publice, printre care menționez pe Alice Tudor (DJ Kiss Fm), Ioana Petric(Cronica Carcotașilor / Dansatoare), Cristina Huidu (Kiss Travel), Delia Matache, Don Baxter și mulți alții, persoane mai mult sau mai puțin publice… Apreciez încrederea tuturor oamenilor cu care am lucrat, lucrez și voi lucra, indiferent de statutul lor social.

Pot oferi consultanță, pot ține antrenamente 1:1 sau de grup, în interior sau în exterior, în sală, la birou sau la domiciliu, pot ține workshopuri, webminarii, seminarii sau prezentări despre nutriție/alimentație, antrenamente și cam tot ce înseamnă fitness/wellness.

La oricare pachet ofer urmatoarele servicii:

– calcul necesar caloric zilnic
– calcul indice masa corporala
– calcul greutate ideala
– recomandare dieta – regim alimentar generalist – impartirea pe macronutrienti (proteine, grasimi, carbohidrati)
– antrenament personalizat in functie de target si obiectiv
– consultanta motivationala si psihologica
– consultanta 24/24
– bonus, ofer dupa prima sedinta, fiecarui client al meu cartea pe care am scris-o “calea spre un abdomen perfect” – care e despre sanatate si stil de viata sanatos.

Azi vreau sa vorbesc putin despre antrenor personal la domiciliu / personal trainer la tine acasa!

Desi initial nu am vrut sa “ies in public” cu treaba asta, e bine sa se stie ca sunt (cred) singurul din Bucuresti (sau printre cei foarte putini) care lucreaza cu oamenii la ei acasa (sau la birou sau unde vor ei). Am dezvoltat un tip de antrenament care da rezultate excelente, am deja mai mult de o mana de oameni extrem de multumiti :-).

Cum functioneaza? Foarte simplu. Eu iti recomand un minim necesar de echipament, tu ti-l achizitionezi, dupa care cadem de comun acord la zilele si orele la care vom lucra impreuna. Tu alegi locul. Poate fi acasa la tine, acasa la un prieten, acasa la iubita(iubit), la birou sau in sala de sedinte :).

Cat costa? Pretul il discut cu fiecare in parte. Nu e un secret si nu e scump deloc din punctul meu de vedere, luand in considerare faptul ca eu alerg prin tot orasul dupa oameni, ca merg in confortul lor propriu. Deci eu pierd o buna parte din zi pe drum, ma obosesc alergand dintr-o parte in alta a orasului, dupa fiecare om in parte. De aceea mi se pare absolut logic si normal ca in pretul sedintei sa includ si o parte din transport. Nu va panicati, daca era “de lux” nu mai aveam oameni multumiti care sa ma cheme sa lucrez cu ei :). Ca un fapt divers, un antrenor personal in sala costa intre 50/60 lei sedinta si merge pana in cateva sute de euro (true story). Diferenta e ca te deplasezi, mergi in sala, platesti un abonament s.a.m.d. Eu nu iti mai iau niciun abonament, te las sa alegi locul, ma deplasez eu la tine, iar pretul e chiar mai mic ;).

Ce castigi? Castigi timp in primul rand. Castigi sanatate, castigi vitalitate, castigi forta, castigi rezistenta, castigi masa musculara tonifiata, castigi viteza, castigi o silueta de invidiat, un corp frumos, o stare buna de spirit. Intr-o sedinta de FBI, arzi pana la 1000 de calorii!

Ce pierzi? O suma infima de bani si cateva kilograme bune :).

Am tinut sa fac aceste precizari pentru ca am primit tot felul de intrebari si pentru ca am vazut ca au inceput si altii sa practice acest tip de “antrenoriat” :). Daca vrei mai multe detalii te astept in pagina de contact. Daca vrei chestii moca, informatii generaliste si de bun gust, te astept pe twitter, youtube, facebook, in pagina cu intrebari si raspunsuri, in categoria SPORTIVE.

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

19 Comments

Leave a Reply
  1. Spune mi si mie, te rog cat costa un abonament de 5 sedinte / sapt , fitness la domiciliu. Merci mult

  2. Buna, ma intereseaza daca ai experienta in cazurile de separare a dreptilor abdiminali. Am nascut de 4 4 luni si mai am putin pana ajung la freutatea de dinainte de sarcina, dar abdomenul meu inca arata ca si cum as fi insarcinata in luna 4. Am facut testul pt diastasis recti, si se pare ca am o distanta de 2 degete intre dreptii abdominali. Din cate am inteles pe site-urile de specialitate din afara, se poate rezolva prin exercitii, dar mi-e teama ca nu le-as executa corect si as inrautati situatia. Ai mai avut de-a face cu astfel de cazuri? Multumesc,

    • Incearca metoda Pilates! Si eu am doi copii, sunt instructor si am abdomen de adolescenta , la cei 34 de ani ai mei.

  3. Buna. Aş dori sa ştiu si eu cât costă un abonament de 3 şedinţe pe saptamana. Şedinţele aş dori sa fie undeva afară(parc). Merci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sa alergi cu torta olimpica

Family Olympics: inca o data Miscarea face bine