in

Ce se intampla daca iti pui felii de ceapa pe talpi inainte de culcare

Ce se intampla daca iti pui felii de ceapa pe talpi inainte de culcare
Ce se intampla daca iti pui felii de ceapa pe talpi inainte de culcare

Iata ce se intampla in corpul tau daca iti pui felii de ceapa pe talpi inainte de culcare!

Talpile sunt puncte de acces in interiorul organismului, prin ceea ce medicina chinezeasca numeste meridiane. Fiecare meridian reprezinta o cale spre un anumit organ, conform teoriilor chinezesti. Sistemul de meridiane este strans conectat la sistemul nervos, asa ca atat timp cat esti constient de faptul ca in organismul tau exista nervi, ar trebui sa crezi cu tarie si in existenta acestor mediane.

VEZI SI: 5 MOTIVE SA MANANCI CIOCOLATA IN FIECARE ZI

Terminatiile nervoase din talpi sunt de cele mai multe ori inactive pentru ca purtam aproape in permanenta pantofi si nu apelam la stimularea lor prin diferite tehnici, cum ar fi acupunctura sau reflexoterapia. De aceea este important sa le acordam o atentie sporita. Ceapa si usturoiul sunt extrem de eficiente in acest scop si ne pot ajuta sa deschidem meridianele care pornesc din talpi si sa ne curatam organismul.

Ceapa are proprietati antibacteriene, poate purifica aerul si ajuta la curatarea sangelui atunci cand patrunde in organism. Iata care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi daca vrei sa te folosesti de ea pentru a stimula terminatiile nervoase din talpi si pentru a activa meridianele!

1. Taie doua felii subtiri dintr-o ceapa. Asigura-te ca ceapa este organica si nu a fost crescut cu pesticide, pentru cele mai bune rezultate.

2. Pune feliile la baza talpii si ia-ti imediat ciorapii in picioare. Lasa-le  sa actioneze prin piele pe tot timpul noptii, iar dimineata indeparteaz-o si spala-te pe picioare.

VEZI SI: DOUA CAI IMPORTANTE PRIN CARE ITI INTARESTI ORGANISMUL

Acidul fosforic care va patrunde prin piele va contribui la curatarea sangelui si la eliminarea toxinelor din corp. Microorganismele si germenii vor fi eliminati datorita proprietatilor antivirale si antibacteriene ale cepei, iar aerul din jurul tau va fi purificat de chimicale si substante toxice. Atentie! Daca ai pielea sensibila este recomandat sa nu iti pui felii de ceapa pe talpi!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 motive ca sa mananci ciocolata

5 motive ca sa mananci ciocolata in fiecare zi

The 5 best ways to improve your squat