in

Cum slăbește Andreea Marin

În urmă cu un an Andreea Marin trecea printr-un moment dificil din viața ei, problemele de sănătate nu-i dădeau pace, organismul era mereu obosit, iar kilogramele se adunau încet încet. Stilul de viață alert și haotic își spunea cuvântul, iar rezultatul nu era pe placul vedetei. Atunci a realizat ca este timpul pentru o schimbare radicală, pentru restabilirea echilibrului minte-trup-suflet, cum scrie chiar ea pe site-ul personal.

A ales detoxifierea, care i-a schimbat viața în bine. De atunci și-a recăpătat sănătatea, pofta de viață, silueta și echilibrul pierdut. Totul cu ajutorul specialiștilor de la clinica din Bodrum The Detox Bay. Acolo, vedeta în vârstă de 40 de ani a urmat seminarii de nutriție, a învățat să gătească sănătos, a avut parte de nenumărate masaje terapeutice, a încercat hidro-colonoterapia ( curățarea colonului) și ozono-terapia (reîmprospătarea sângelui și a circulației). Nici mișcarea nu a fost omisă, a bifat câteva sporturi în aer liber, s-a bucurat de beneficiile gimnasticii în apă, a practicat yoga, pilates, meditație. S-a întors acasă plină de energie și hotărâtă să-și schimbe stilul de viață și să-i ajute și pe cei din jur să aplice aceste mici secrete spre o sănătate de fier și o siluetă de invidiat.

Vedeta este împotriva dietelor drastice și-i încurajează pe cei care vor să slăbească să-și facă analizele medicale și să apeleze cu încredere la un nutriționist, unde vor primi un regim alimentar personalizat.

Iată câteva sfaturi de la Andreea Marin pentru cei care au declarat război kilogramelor în plus:

“1. Folosește internetul! Grupurile de susținere online sunt extrem de utile pentru încurajare și pentru împărtășirea dificultăților și a succeselor obținute în timpul dietei.

2. Nu-ți oferi motive să cedezi! Nu cumpăra alimente ce îngrașă pentru că tentația să cedezi este mare. Plănuiește-ți

mesele pentru săptămâna următoare și respectă-ți programul fără a încălca vreo regulă.

3. Ferește-te de ispite – culcându-te mai devreme Ai două avantaje, oferi corpului odihnă pentru regenerare și nu cedezi tentației de a lua o cină în miez de noapte.

4. Plânge-ți de milă, apoi revino-ți. Atunci când războiul cu kilogramele te copleșește, caută să schimbi lamentațiile în metode de a ieși învingătoare.

5. Fiți sursa voastră de inspirație. Ocupați-vă gândurile cu maxime inspiraționale despre cum să pierzi în greutate. Scrieți-le undeva unde le puteți vedea mereu: pe frigider, în portofel, pe oglindă, pe monitor, etc.

6. Învață să fii răbdător cu tine. Niciun aliment nu te face să te simți la fel de bine precum sentimentul că ești slabă.

7. Să iei măsuri e mai bine decât să nu faci nimic. Azi e mai bine ca oricând să te apuci serios de o dietă. Nu este niciodată prea târziu să te oprești dintr-un ospăț.

8. Mănâncă alimente “grele” la începutul zilei, pentru a evita depunerea lor. Dacă consumi alimente bogate în calorii la începutul zilei, vei avea timp să le arzi până la căderea serii, mai ales dacă faci mișcare.”

Ai urmat toate indicațiile, ai reușit să slăbești, iar acum ai ajuns în frustrantul punct mort dintr-o dietă?! Nu renunța, chiar dacă numărul kilogramelor de pe cântar se încăpățânează să stagneze. Încet încet poți trece de acest obstacol.

Iată ce ne sfătuiește fosta “Zână a Surprizelor”!

– “rămâneți pe baricade și continuați să vă țineți de regim

– faceți mișcare

– fiți un strateg inteligent (schimbarea de tactică: varietate atât în dietă, cât și în

exercițiile fizice)

– evitați caloriile ascunse (gata cu ronțăiala în fața calculatorului, televizorului)

– întăriți-vă motivația ( scrie pe o foaie motivele pentru care te-ai apucat să slăbești,

privește fotografii în care erai mai slab/slabă)

– evaluați și decideți (mâncați sănătos și duceți o viață cât mai activă)”

Ce părere ai despre trucurile și sfaturile pe care Andreea Marin le-a împărtășit?

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don’t skip breakfast! You gain up to 13kg of fat!

Food Additives