in

Maine: Winter TriChallenge – Winter Triathlon Challenge

Maine cand majoritatea dintre voi vor avea somnul cel mai dulce, eu ma voi trezi destul de devreme si voi purcede spre locul de intalnire, de unde ma vor ridica Vlad si Dana Dulea si vom porni spre Complexul Olimpic Sydney 2000 din Izvorani, unde vom participa la primul triathlon de iarna din Romania: Winter TriChallenge.

Daca va aduceti aminte, v-am spus ca fac parte din Smart Atletic Bloggers Team 2012 si ca vom participa la multe concursuri in formula asta. Am alergat zilele trecute in sala, pe banda 5 km si am vazut ca inca sunt in stare, in conditiile in care nu am reusit sa ma antrenez deloc :(.

Maine din ce am vazut, voi avea de alergat 6 km. Nu e mult, dar nici putin. Eu voi incerca sa fiu putin zmeu, voi incerca sa alerg in pantaloni scurti, ca daca tot nu sunt la zi cu antrenamentele, macar sa punctez la impresia artistica :)). Ideea e ca avem nevoie de sustinere, atat noi (SAB) cat si prietenul Mihai Teodorescu, care va face primul triatlon complet – singur, dupa ce foarte recent a terminat un semimaraton la Barcelona.

Asa ca daca esti pe langa Bucuresti si nu ai ce face maine dimineata, esti asteptat in galeria bloggerilor. Cel mai bine iti zice Bogdan de ce.

Acestea fiind spuse, urati-mi bafta ca e prima mea alergare oficiala pe timp rece :D.

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

One Comment

Leave a Reply

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    De ce moare dragostea…

    Cum a fost la primul triatlon de iarna din Romania