1400 burpees challenge

Pentru că suntem în perioada concediilor și vacanțelor, pentru că mai mult ca sigur e mai greu cu mersul la sală sau mișcarea generală în perioada asta, am pentru voi o nouă provocare simplă: 1400 BURPEES CHALLENGE.

E foarte simplu: ai 30 de zile în care vei face 1400 burpees. În fiecare zi ai un număr de burpees de dus la capăt, în unele zile ai și plank. Ideal e să faci numărul de burpees fără pauză, însă dacă nu merge, poți lua pauză scurtă între repetări.

O listă întreagă de provocări găsești AICI.

Descarcă materialul provocării de aici!

Aștept comentarii/foto/video cu rezultatele tale!

Pentru întrebări, nelămuriri, doleanțe și altele te aștept cu un comentariu la acest articol sau pe pagina cu întrebari și raspunsuri, pe facebook, twitter, youtube, instagram. Dacă vrei să afli imediat cum scriu ceva, îți recomand să te abonezi fie prin mail, fie prin RSS. Daca vrei broșura “Mituri despre abdomen”, îți recomand să te înscrii la newsletter pentru a intra în posesia ei GRATUIT! Dacă vrei să mă ai ca antrenor personal, contactează-mă. De asemenea, dacă te interesează provocarile fitness-wellness, le gasești pe toate AICI.

Toate bune, spor(t) în toate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *