in , ,

3 Exerciții simple pentru tonifierea brațelor

Cu timpul și datorită îmbătrânirii, partea de sus a brațului primește acel aspect neplăcut de piele lăsată. Îți prezint mai jos e exerciții simple pentru tonifierea brațelor

Pentru a scăpa de acest aspect și a-ți tonifia musculatura brațelor, trebuie să faci constant exerciții pentru mușchii brațelor, cu predilecție trebuie antrenat tricepsul. Făcând asta constant vei observa că acel aspect neplăcut de piele lăsată se va îmbunătăți în timp.

Pentru aceasta, îți ofer trei exerciții simple care te vor ajuta în acest aspect. Iată mai jos exerciții simple pentru tonifierea brațelor:

1. Flotări

pushups

Te asezi în poziția de flotare, asigurându-te că ai poziția corectă, că ai corpul perfect drept, aliniat cu capul și că brațele sunt la nivelul umerilor. Ar trebui să aplici o ușoară presiune și în vârful picioarelor. Începi prin a îndoi coatele, cobori corpul spre sol, până brațele sunt la 90 de grade și apoi revii la poziția inițială. Te asiguri că îți menții corpul încordat mereu. Dacă nu poți face flotări normale, poți apela la flotările pe genunchi.

knee pushups

VEZI ȘI: TIPURI DE FLOTĂRI

2. Flotări pentru triceps (triceps dips)

triceps dips

Îți poziționezi brațele la nivelul umerilor pe o băncuță sau pe un scaun stabil. Cobori fundul de pe băncuță, cu picioarele întinse. Îndoi brațele, cobori spre podea, până ajungi cu coatele îndoite la 90 de grade. Te ridici ușor, îndreptând brațele, însă nu de tot, nu blochezi coatele. Le lași ușor îndoite, ca să păstrezi o tensiune constantă în triceps. În cazul în care ți se pare o mișcare prea grea, poți să îndoi picioarele. Ai grijă însă, să păstrezi spatele drept și cât mai aproape de băncuță.

VEZI ȘI TREI MIȘCĂRI PENTRU UN TRICEPS MARE

triceps dips easy

3. Extensii pentru triceps

triceps extension

Te așezi în poziția stând, cu picioarele la nivelul umerilor. Iei o ganteră potrivită, o prinzi cu ambele mâini și o ridici deasupra capului, întinzi brațele de tot, cu palmele orientate spre tavan. De acolo cobori brațele până când antebrațul și bicepsul se ating. Te asiguri că ai brațele cât mai aproape de cap, cu coatele orientate spre interior. Asigură-te ca execuți mișcarea corect, lucrând doar din cot.

VEZI ȘI EXERCIȚII PENTRU FETE DE FĂCUT ACASĂ

Ce zici, încerci?

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 Simple Exercises To Tighten Loose Arm

Ia 4 linguri din acest amestec in fiecare dimineata. Uite cum se va schimba corpul tau!