in ,

Acroyoga

Eşti dispus să încerci lucruri noi? Ce zici de Acroyoga? Mişcare 3 în 1 (yoga, masaj thailandez şi gimnastică acrobatică) – VIDEO MAI JOS

Dacă te-ai săturat de sportul tradiţional şi doreşti să experimentezi noi tipuri de mişcare, atunci este un bun moment să te îndrepţi spre acroyoga. Un sport pentru trup şi minte pe care îl poţi practica alături de partener/parteneră. Este o formă de echilibristică în doi care îmbină elemente de yoga, masaj thailandez şi gimnastică acrobatică.

Cu siguranţă te întrebi dacă poţi practica această formă de mişcare neavând experienţă în yoga sau alte discipline şi nici o pregătire fizică specială. Află că acest sport, ideal pentru cupluri, se poate învăţa gradual de către oricine doreşte să-şi descopere corpul prin exerciţii speciale. Această activitate sănătoasă şi distractivă este menită să echilibreze fizicul şi psihicul, dar şi să aducă armonie în viaţa amoroasă.

Acroyoga conţine o parte terapeutică şi alta acrobatică, astfel te relaxezi şi-ţi tonifici corpul. Trainerii certificaţi susţin că în acest sport tehnica este mult mai important decât forţa. Aşa că nu trebuie să te îngrijorezi dacă nu eşti corpolent.

Iată câteva motive să optezi pentru această formă de mişcare:

– pierzi în greutate şi astfel te ajută să te simţi bine în pielea ta, să ai mai multă încredere în tine

– devii tot mai sănătos şi mai în formă

– sporeşte puterea de concentrare

– devii din ce în ce mai flexibil

– se armonizează balanţa energetică a corpului

O altă lecţie de relaxare suspendată este şi arial yoga. Tehnica a fost creată pentru a contribui la frumuseţea trupului şi a minţii prin exerciţii special executate cu ajutorul unui hamac. Acesta este fabricat dintr-un material care susţine până la 100 de kilograme, este prins în două puncte în tavan şi permite executarea unor mişcări variate atât pe loc, cât şi în balans sau în rotaţie. Iată cum!

 

Dacă nu te tentează poate încerci aqua-cycling!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Path To Perfect ABS

Nu renunţa la micul dejun! Te poţi îngrăşa până la 13 kilogram pe an!